BAŞTAN AŞAĞI YENİLENECEK

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENECEK

Bayırköy'de, belde merkezinde bulunan ve uzun yıllar beldeye hizmet veren parkta yenileme ve yeniden peyzaj çalışması gerçekleştirilecek. Yeni bir projeyle park yeniden yapılacak. 

Yakın zamanda başlayan çalışmalar kapsamında incelemelerde ve yeni projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, belediye parkının yeni bir görünüme kavuşturulacağını ifade etti. 

Başkan Yaman, hafriyat çalışmalarının başladığı alanda bulunan yetişkin ağaçlara dokunulmadan projenin hayata geçirileceğini belirterek, şöyle devam etti:

"Belediye parkımız yeni bir görünüme kavuşmaya hazırlanıyor. Parkımız uzun yıllardır aynı görüntüye sahip ve zamanla deforme oldu. Parkın kenarlarındaki kullanılamayan alanların parka kazandırılması amacıyla bu bölümde daha ferah oturma alanlarının olacağı, halkımızın kullanımına uygun güzel bir peyzaj çalışmasına başladık. Hafriyat çalışmaları başlayan alanda gerçekleştirilecek çalışma ile yetişkin ağaçlara dokunulmadan, yeşil alanlar, peyzaj çalışması, bitkilendirme, çiçeklendirme ve havuz çalışmasını gerçekleştireceğiz” dedi.

bastan-asagi-yenilenecek2.jpg 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2761 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.