BAYIRKÖY'E AVM YAPILACAK

BAYIRKÖY'E AVM YAPILACAK

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ‘Bayırköy Outlet’ adı altında içerisinde AVM, dinlenme tesisi ve akaryakıt istasyonu bulunan bir tesisin beldeye kazandırılacağını söyledi.

Belde içerisinden geçen demiryollarının deplase çalışması bittikten sonra demiryollarından boşalacak alana yapılması planlanan projeden bahseden Başkan Yaman, küçük bir Susurluk oluşturmak istediklerini söyledi.

Katıldığı Basın Masası programında, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yaman, Bayırköy’ün İstanbul-Ankara ve Antalya gibi illerin yol güzergâhı üzerinde olduğuna dikkat çekerek, “Bayırköy artık alışverişin merkezi olacak” dedi.

Yaman, bahse konu proje hakkında bilgiler verirken şunları kaydetti:

“Demir yollarını belde dışına aldıktan sonra küçük bir Susurluk hayalimiz vardı. Bayırköy artık alışverişin merkezi olacak. Bayırköy, İstanbul-Ankara-Antalya gibi yol güzergâhı üzerinde kalıyor. Demir yolları deplasesinden sonra iş yerleri yapılacak. Yine oradaki hedefimiz aracıyla gelen vatandaşlarımızı orada durduracağız. Benzinlik olacak, çocuk için oyun alanları olacak. Üç büyük marka ile görüşüldü alışveriş merkezleri olacak. Yeme-içme ve yöresel ürünler üzerine bir mekan olacak. Bayırköy Outlet ismini taşıyacak.

Susurluk’ta böyle küçük küçük başlamıştı ve şimdi geldiği nokta ortada. Amacımız İstanbul’a dönüşleri almak” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4770 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum