Bayırköy’e ‘BAL’lı karar

Bayırköy’e ‘BAL’lı karar

Bayırköyspor, şampiyon oldu ve BAL ligine katılmaya hak kazandı.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nca alınan karara göre, Bayırköyspor’un liderliğinde yarım kalan Bilecik 1’inci Amatör Ligi tescil edildi. Buna göre, Bayırköyspor ligi şampiyon tamamladı. Baraj müsabakalarının kaldırılmasıyla da Bölgesel Amatör Ligi’ne katılmaya hak kazandı.

Bayırköy double yaptı!

Kurulduğu günden bu yana Bilecik 1’inci ve 2’nci amatör ligde çok kez mücadele eden Bayırkyöspor, 1’inci amatörde ilk kez şampiyon olmayı başardı. Bu tarihi başarının yanı sıra Bilecik’te ilk kez bir belde takımı Bölgesel Amatör Lig’e katılma hakkı kazandı.

Başkan Kızmaz’dan teşekkür

Bayırköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Okan Kızmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Bayırköy’e bir ilki yaşatmanın ve tarih yazmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bayırköy’ün son yıllarda spora ve sporcuya yaptığı yatırımların meyvesini topladığını ifade eden Başkan Kızmaz, “Başta futbolcularımız ve teknik ekip olmak üzere en büyük destekçimiz Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a ve taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi.  

Kızmaz ayrıca, Bilecik’i Bölgesel Amatör Lig’de en iyi şekilde temsil etmek için büyük gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5074 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum