BAYIRKÖYSPOR KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

BAYIRKÖYSPOR KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Bayırköyspor Kulübü, 1299 Bilecik ile oynanacak maça taraftarlarının alınmayacağına dair karara tepki gösterdi. Yarın İstasyon sahasında oynanacak müsabakayla ilgili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 1299 Bilecik Kulübü ile dostluk ilişkilerinin olduğuna vurgu yapılarak, "Tribünler elverişli olmasına rağmen taraftarlarımızın stada alınmayışını anlayabilmiş değiliz" denildi.

Bayırköyspor’un stadında tüm rakiplerin tribündeki yerini aldığı belirtilerek devam eden açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bizim stadımızda rakip takım taraftarları gelip maçlarını izleyebiliyor. Yoksa bu kural sadece Bayırköyspor’a karşı mı geçerlidir? Diğer takımlar için uygun olmadığı gerekçe gösterilerek maç verilmeyen stad bizim için neden uygun görülmüştür? Gerekçe, deplasman tribünü olmaması ise Bilecik’te kaç tane statta deplasman tribünü var? Bayırköy’de var mı, Söğüt’te var mı, Bozüyük Yeşilkent’te var mı? Daha sayarız çünkü yok. Yarın bizde gerekçe gösterip taraftar istemiyoruz dersek ne olacak? Diğer takımlarda istemiyoruz derse ne olacak, ne anlamı kalacak? Küçük hesapların peşinde değiliz, rakibimiz 1299 Bilecik Kulübü’ne de canı gönülden başarılar diler, dostluk çerçevesinde hak edenin kazanacağı bir maç olsun” denildi.

Öte yandan, Bayırköyspor taraftarının maça gitmek için karar aldığı ve takımlarını stadyum dışından destekleyeceği öğrenildi.

bayirkoyspor-karara-tepki-gosterdi2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 22147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum