BBP 27 YAŞINDA

BBP 27 YAŞINDA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, partisinin kuruluşunun 27'nci yıldönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. 

BBP Genel Merkezi  tarafından Ankara’da düzenlenen programa il, ilçe ve Alperen Ocakları teşkilatlarıyla birlikte katılım sağladıklarını söyleyen Önal," 27 yıllık duruşu ve ülkemizin "Müreffeh" bir ülke olması yolunda ürettiği projelerle yaptığı çalışmalarla milletimizin gönlünde taht kuran BBP, 28 Şubat Post Modern Darbe'de, 27 Nisan E Muhtıra'da, 2010 referandumunda dahası, 15 Temmuz ve 16 Nisan'da Büyük Türk Milletinin gösterdiği Milli duruşun adıdır" dedi. 

Partinin, merhum Muhsin Yazıcıoğlu tarafından 29 Ocak 1993'te kurulduğunu hatırlatan Önal, mevcut siyasi partilerin değil, 1980 darbesini gerçekleştirenlerin Türkiye'ye dayattığı sisteme bir alternatif olduklarını dile getirdi. Önal, "BBP'yi her türlü yokluğa ve zorluğa rağmen bugün hala dimdik ve çok güçlü bir şekilde ayakta tutan da bu inanmışliktir." ifadesini kullandı.

Murat Önal, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"BBP olarak bizim için 29 Ocak'ın anlamı çok büyük. 27 yıl, yani çeyrek asrı geçtiğimiz yılların adıdır. Yeniden Türk İslâm kültür ve medeniyetinin ihyası yolunda fikir ve düşüncemizi kurumsallaştırmanın heyecanını yaşadık.

Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu Müreffeh Türkiye olma yolunda kaybettik.

Bir gönül, iman ve aksiyon davasının adı olan BBP şimdi, 29 Ocak'ta 27 yaşına girdi. Ve biz bu yaş gününü, tüm ülke genelinde yapacağımız farklı organizasyonlarla kutlayacağız. Kökü mazide kalan bir ATİ'nin müjdesi; ana sütü gibi tertemiz Anadolu mayasının milletimizin yüreğinde makes bulmuş sesi-nefesi - heyecanı olmuş partimizin 27. Kuruluş Yıldönümü ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini cenabı Allah'tan niyaz eder saygılar sunarım" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4033 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum