BBP MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

BBP MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez İlçe 1. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede tek aday olan Osman Soyaltın, Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. 

1-467.jpg

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi'nde gerçekleşen kongreye, BBP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan, BBP İstanbul İl Teşkilatından Murat Çıkıt ve Muhammer Yiyit, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, CHP İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Turhan ile Erbakan Vakfı Bölge Başkanı İbrahim Meral'de katıldı. 

2-470.jpg

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan'ın divan başkanlığını yaptığı kongrenin açılışında konuşan BBP İl Başkanı Murat Önal, kongrenin başta ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. 

3-355.jpg

Yapılan seçimin ardından Merkez İlçe Başkanı seçilen Osman Soyaltın'da kendisine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyleyerek, yönetimiyle birlikte başta ülkemizin bekası için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti. 

Osman Soyaltın, BBP'nin Türkiye sevdalılarının partisi olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu:

"BBP, dik duran, doğru söyleyen ve düz yürüyenlerin partisidir. Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı olarak şahsım ve yönetimim olarak söz konusu vatanımız milletimiz olunca sadece elimizi değil bedenimizi taşın altına koymaya hazırız. Allah'ın izni ile Büyük Birlik Partisi'nin gül hilalli sancağını ecdadımızın 600 yıllık çınarının temellerini attığı bu kutlu şehirde hak ettiği yere taşıyacağız" dedi. 

4-128.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4898 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum