BBP'den eski vekile kınama

BBP'den eski vekile kınama

BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Mehmet Seven'i kınadı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Murat Önal, eski belediye başkanı ve milletvekili Mehmet Seven’in sosyal medya hesabı üzerinden Aşağıköy ile ilgili yaptığı paylaşıma tepki göstererek, “Şiddetle kınıyorum” dedi.

Bilecik’in tanınmış simalarından eski belediye başkanı ve milletvekili Mehmet Seven, sosyal medya hesabından ‘Görevliler uyumakta Aşağıköy PKK kampına döndü silah atışları başladı görevliler nerede’ şeklinde paylaşımda bulundu. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Murat Önal, Seven’i kınadığını bildirdi.

Murat Önal, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, Mehmet Seven’i Aşağıköy halkından özür dilemeye davet ederken şunları kaydetti:

“Kendi sosyal medya platformunda 26.07.2020 tarihli paylaşımında ikamet etmekten ve yaşamaktan gurur duyduğum Aşağıköy ile ilgili gerçek dışı söylemlerde bulunan Mehmet Seven’i kınıyorum. Tarihi boyunca halk olarak devletinin emrinde milletinin yanında duran Aşağıköy halkı ile ilgili yanlış bilgi aktarımında bulunan, toplumdan uzak ve ne konuştuğunu bilmeyen Mehmet Seven’i Aşağıköy halkından özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

Öte yandan, Mehmet Seven’in paylaşımını bir süre sonra kaldırdığı öğrenildi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2565 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum