BBP'den tezkere teklifi

BBP'den tezkere teklifi

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Murat Önal, TBMM’nin acilen tezkere çıkartıp Azerbayacan’a asker göndermesini teklif etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Murat Önal, TBMM’nin acilen tezkere çıkartıp Azerbayacan’a asker göndermesini teklif etti.

Murat Önal, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarını lanetlerken Türk Milleti’nin Azerbaycan’ın yanında olduğunu bildirdi. Türk askerinin Azerbaycan’a gönderilerek soydaşlarımıza yardım etmesini teklif eden Murat Önal, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Can Azerbaycan’ın yanındayız. İşgalci Ermenistan ateşkes ihlaliyle Azerbaycan'a saldırmış ve yine bir hain emeller peşinde olduğunu göstermiştir.

Azerbaycan, halkını ve toprak bütünlüğünü korumak için meşru müdafaa hakkını elbette kullanacaktır. Bu süreçte, tek yürek olarak sayın genel başkanımız Mustafa Destici'nin konuyla ilgili bulunduğu beyanda söyledigi gibi TBMM acilen tezkere çıkartıp Azerbaycan'a Türk askerini göndermelidir. Bu millet bir Hocalı katliamı daha yaşamadan gereken adımların atılması şarttır.

Bu vesileyle, Ermenistan’ın can Azerbaycan’ımızın topraklarına yaptığı saldırıyı şiddetle lanetliyor, şehit düşen Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve Can Azerbaycan’a başsağlığı diliyorum"

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3243 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum