BBP’den Yunan paçavrasına tepki!

BBP’den Yunan paçavrasına tepki!

BBP İl Başkanı Murat Önal, Yunanistan’da yayın yapan "Dimokratia" gazetesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler içeren haberine sert bir dille tepki gösterdi.

BBP İl Başkanı Murat Önal, Yunanistan’da yayın yapan "Dimokratia" gazetesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler içeren haberine sert bir dille tepki gösterdi. Yunan paçavrasının alçak manşetini lanetleyen Murat Önal, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanına söylenen söz, Türk devletine ve milletine söylenmiştir” ifadesini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaretlerin yayınlanmasını en ağır şekilde kınıyorum. Bu, ne basın özgürlüğünün ne de ifade özgürlüğünün kapsamına girmemektedir. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkin saldırıyı sağduyu sahibi hiç kimse asla kabul edemez. Son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na söylenen söz, Türk devletine ve milletine söylenmiştir” dedi.

Murat Önal ayrıca, Yunan İstihbarat Teşkilatı’nın Türkiye’de görev yapan ajanı iken terörist Abdullah Öcalan’ın 1996’da Yunanistan’a getirilmesi ve Kenya’ya kaçırılmasında rol oynayan Savvas Kalenderidis’in ise sözde gazetenin yazar kadrosunda yer aldığını belirtti.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2797 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.