BEBKA 27 MİLYON TL HİBE VERECEK

BEBKA 27 MİLYON TL HİBE VERECEK

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan 2019 Yılı Mali Destek Programları ile ilgili Bilecik Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. 

bebkadan-27-milyon-tl-hibe2.jpg

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa, Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Şentürk, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, TSO Başkanı Şükrü Keskin, BŞEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Harun Mindivan ve diğer ilgililer katıldı. 

BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, burada yaptığı konuşmada, destek programlarına ilişkin bilgiler aktardı. İsmail Gerim, ‘Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi’ ve ‘Girişimcilik’ alanlarında toplam 27 milyon TL hibe verileceğini ve proje teklif çağrısı için son başvuru tarihinin 16 Haziran Pazar günü saat 23.59 olduğunu belirtti. 

bebkadan-27-milyon-tl-hibe3.jpg

Vali Bilal Şentürk ise 27 milyon TL’lik hibe desteğinin oldukça önemli olduğuna vurgu yaparak, Bilecik’ten iyi projeler beklediğini ifade etti. 

Programın son bölümünde, BEBKA Program Yönetim Birim Başkanı Sabri Bayram ve İzleme Birim Başkanı Gürler Sunel tarafından programların detayları ve başvurular hakkında bilgiler verildi.

bebkadan-27-milyon-tl-hibe4.jpg
 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2033 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum