'BEBKA'ya proje sunulmamış!'

'BEBKA'ya proje sunulmamış!'

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, katıldığı Basın Masası programında, Bilecik gündemine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

Mv. Selim Yağcı, Belediye Başkanı Semih Şahin'in BEBKA'ya yönelik ağır eleştirilerini değerlendirirken, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı. Bilecik Belediyesi’nce BEBKA’ya proje verilmediği bilgisini paylaşan Mv. Yağcı, “Bilecik Belediyesi’nce kendilerine proje sunulmadığını söylediler’ ifadesiyle tartışmaları çok farklı bir boyuta taşıdı.

Ayrıca, Bilecik Belediyesi’nce hazırlanan ve BEBKA’ya sunulan 4 milyon TL’lik bir projenin mevcut yönetimin takip etmemesi sonucu iptal olduğunu aktaran Mv. Yağcı, “Sayın başkanın açıklamaları büyük bir talihsizlik. Kendisine bilgi verenler yanlış bilgi veriyor” dedi.

Mv. Selim Yağcı, açıklamalarının devamında, Belediye Başkanı Semih Şahin'in Bilecik için 'Büyük köy' benzetmesi yapmasına tepki gösterirken, “Bu ifade hem Bilecik'e hem de kendisinden önceki tüm belediye başkanlarına hakarettir" çıkışında bulundu.  

Bir süredir devam eden altyapı çalışmalarının oldukça ufak çapta bir çalışma olduğuna dikkat çeken Mv. Selim Yağcı," Yapılan alt yapı çalışması Bilecik'in toplam alt yapısının yüzde 5'i bile değil. Yağmur suyu hatlarını değiştirerek sanki Bilecik'e olmayan bir alt yapı yapılıyormuş gibi algı yapmak doğru değil. Yapılan çalışmaların sonucunu hep birlikte göreceğiz, inşallah iyi olur" dedi.

Mücahid Erdal'ın AK Parti'deki kongre süreci, Bilecik'e bağlantı yolu, Yenişehir yolu çalışmaları başta olmak üzere birçok konuda soru yönelttiği Basın Masası'nın ayrıntılarını videodan izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4730 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum