BELEDİYE AŞURE GELENEĞİNİ BOZMADI

BELEDİYE AŞURE GELENEĞİNİ BOZMADI

Bilecik Belediyesi tarafından mübarek gün ve geceler dolayısıyla düzenlenen ikram programları devam ediyor.

Belediye Başkanı Nihat Can, şehir merkezinde ve Kapalı Pazar önünde olmak üzere 3 noktada hazırlanan aşureleri, vatandaşlara ikram etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşların katıldığı ikramda vatandaşlar, aşurenin tadına baktı.

Meclis Üyesi Şadan dua ettirmesi ile başlayan programda, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindekiler, vatandaşlara aşure ikram etti.

belediye-asure-gelenegini-bozmadi2.jpg

‘’BU TÜR İKRAMLARI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLSUN AMACIYLA YAPIYORUZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can, yaptığı kısa açıklamada; Bilecik Belediyesi tarafından uzun yıllardır gerçekleştirilen aşure ikramı geleneği ile aramızdaki birlik ve beraberliğe vesile olması amacıyla yaptıklarını belirterek; ‘’Her yıl Muharrem ayında gerçekleştirilen aşure dağıtımı geleneği bu sene de devam ediyor. Bilecik Belediyesi çarşı merkezde ve kapalı pazarda kurduğu çadırlarda vatandaşlara aşure ikramında bulunduk. Muharrem ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı. Böyle özel ve güzel günleri hep beraber yaşıyoruz. Böylece, birliğimizi ve beraberliğimizi daha da pekiştirmiş oluyoruz. Bu ayın hepimize hayırlar ve bereket getirmesini temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Vatandaşlar da yapılan ikramlardan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2014 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum