Belediye Başkanı Semih Şahin'in kavga sırası Yaman'da

Bilecik Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana ilin önde gelen isimleriyle kavga eden Semih Şahin'in kavga sırası Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman'da.

Bilecik Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana ilin önde gelen isimleriyle kavga eden Semih Şahin'in kavga sırası Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman'da. 

Bilecik Belediye Başkanlığına seçilir seçilmez Milletvekili Selim Yağcı ile kavga eden Semih Şahin ardından Vali Bilal Şentürk, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve BEBKA ile kavga etti. Şimdi ise kavga sırası Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman'a geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, çöplerin toplanmamasına ilişkin yaptığı basın toplantısında, Bilecik Belediyeler Birliği’ni suçladı. Eleştirilere tahammül edemeyen ve gazetemizin davet edilmediği ancak belediyenin sosyal medya hesaplarından yayınlanan toplantıda; AK Parti'ye, Mustafa Yaman'a siyasi nezaketten uzak ağır sözler söyleyen Semih Şahin AK Partilileri saadet zinciri kurmakla itham etti.

Ağır sözler arasında "Eşkiya, devlet ciddiyetinden uzak, saadet zinciri kuranlar, AK Parti'nin işgal etmiş, belediyeye tuzak kuruldu, eline yüzüne bulaştırır, eşkıyalara para ödemem, AK Partililerin ele geçirdiği belediyeler, tüm belediyelerini iki günde satın alırım, kafa kol ilişkileri, iktidarı kaybettiklerinde Bilecik sokaklarında gezemez" ifadeleri var.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile ilgili "Gezip carcar bağırmayacak" derken, kendisi doğduğundan beri iktidar yüzü görmeyen CHP'li Belediye Başkanı Semih Şahin 19 yıldır iktidarda bulunan Ak Parti'ye devlet ciddiyeti öğretmeye de kalkıyor.

Mustafa Yaman’a ağır eleştirilerde bulunan Semih Şahin, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ı ise devlet ciddiyetinden uzak olmakla itham etti. Semih Şahin belediyeye tuzak kurulduğunu söyledi.

Belediyeler Birliği'ne oy birliği ile seçilen ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in de oy verdiği Mustafa Yaman ile ilgili "AK Partililer işgal etmiş" diyerek “750 oy almış bir adam tüm şehrin işini yönetmeye kalkarsa böyle eline yüzüne bulaştırır. Kendisini istifaya davet ediyorum, eşkıyalara para ödemem” diye konuştu. 

Siyasi nezaketten uzak kavgacı üslupla yaptığı açıklamada "AK Partililerin ele geçirdiği belediyeler birliği bunu silah olarak kullanıyor fakat biz pes etmeyiz. Kurdukları saadet zincirini biz araya çomak soktuğumuz için anlamsız eşkıya türü eylemler yapmaya başladılar. 

Bu firma ne ihale kazanmış ne bir şey yapılmış kafa kol ilişkileri ile taşı denmiş, böyle bir devlet ciddiyeti olmaz. Ben Bilecik halkını soydurtmam. Saadet zincirini bozacağım. 750 oy almış bir adam tüm şehrin işini yönetmeye kalkarsa böyle eline yüzüne bulaştırır. 

Burası eşkıya dünyası değil her şey hukukla yazı ile olacak. Ben devlet adamlığını bunlara öğreteceğim. Sadece Bilecik halkı değil hepsi bunlardan bu saadet zincirinden kurtulacak. Para ödenmemesi falan söz konusu değil, ben onların tüm belediyelerini iki günde satın alırım. Onlar sadece saadet zinciri yönetirler. Para derdim falan yok, ben eşkıyalara ihalesiz iş yürütenlere para ödemem. 

Bunlar ömür boyu iktidar olacaklarını zannediyorlar ama iktidarı kaybettiklerinde Bilecik sokaklarında gezemez hale gelecekler. Adam gibi iş yapacaklar. Bilmiyorlarsa gelsinler bana sorsunlar ben anlatırım onlara adam gibi iş yapmayı. 

AK Parti’nin koca il başkanı elinde fotoğraf makinesi ile gezip carcar bağırmayacak, önce soracak. Bir devlet ciddiyeti var, sen bir il başkanısın ya. Bu işin yetkilisi sorumlusu kim diye soracaksın. Sorumlu Mustafa Yaman’dır, hizmeti sen yapmak zorundasın. Yapılan her aksama sizin sorumluluğundadır. Kendisini belediyeler birliğinden istifaya davet ediyorum.” dedi.

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman konuyla ilgili Salı günü basın açıklaması yapacağını bildirdi.

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 5505 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum