BELEDİYE GEREKENİ YAPTI

BELEDİYE GEREKENİ YAPTI

Gazipaşa Mahallesi’nde bulunan Özbelde kooperatifleri arkasında yer alan Safahat Parkı ile ilgili şikayetlerin gazetemizde yer almasının ardından belediye ekipleri gerekeni yaptı. WhatsApp ihbar hattımıza gelen görüntüleri yayınlamamızdan kısa bir süre sonra harekete geçen ekipler parktaki kötü görüntüleri ortadan kaldırdı.

BU KEZ TEŞEKKÜR İÇİN

Yine WhatsApp ihbar hattımız aracılığıyla gazetemize ulaşan mahalle sakinleri, parkın yeni görüntüsünü de haber merkezimize ulaştırdı. Ağaçlarında budanacağı bilgisini veren vatandaşlar belediye ekiplerine teşekkürlerini de ilettiler.

Mahalle sakinleri "Haberinizin ardından bir kaç saat geçti. Sabah balkonumuzdan baktığımızda koltukların, yatakların kaldırılmış olduğunu gördük. Haftalardır şikayet ettiğimiz sorun çözüldü. Umuyoruz ki gürültüler de koltukların kalkmasıyla beraber azalacak. Sesimizi duyurduğunuz için size ve gerekeni yaptığı için belediyemize çok teşekkür ederiz. Keşke denetimlerimiz sık yapılsa da bu şikayetleri hiç yapmak zorunda kalmasak"  diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

belediye-gerekeni-yapti2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2265 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum