BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ

BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin gerekli görülen alanlarında yeni yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından özellikle son günlerde meydana gelen ani yağış sonrası oluşan selin olumsuzluklarını en aza indirmek için gerekli çalışma ve tedbirler alınmaya devam ediyor.

belediye-harekete-gecti2.jpg

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrimizin birçok noktasında sel sonrası gerekli temizlik ve onarım çalışmalarını yerine getirirken, diğer yandan yeni yağmur suyu hatları oluşturuluyor.

Çalışmalar kapsamında; Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar önünde ve altında olmak üzere, Kültür ve Kongre Merkezi önünde, Hürriyet Mahallesindeki bazı sokaklarda ve şehir merkezinde gerekli görülen alanlarda yeni yağmur suyu hatları oluşturulmaya devam ediyor.

belediye-harekete-gecti3.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından hali hazırda bulunan yağmur suyu hatlarında kapsamlı temizlik çalışması yapılırken diğer yandan yağmur suyu hattı gerekli görülen bölgelerde yeni yağmur suyu hatları yapılmaya devam edecek.

İNŞAAT ALANLARINDA DENETİM

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrimizin birçok noktasında yapımı devam eden inşaat alanlarında rutin olarak gerçekleştirilen denetimler sıklaştırıldı.

belediye-harekete-gecti4.jpg

Gerçekleştirilen denetimlerde cadde ve sokak temizliğini kontrol eden ekipler, ani yağışlarda yağmur suyu hatlarının dolmasına neden olan kum ve benzeri inşaat malzemelerinin olup olmadığı kontrol etti.

Bilecik Belediyesi tarafından özellikle son günlerde meydana gelen ani yağış sonrası oluşan selin olumsuzluklarını en aza indirmek için denetimlerin yapılacağı bilgisi verildi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum