BELEDİYE İŞÇİLERİNE EK ZAM!

BELEDİYE İŞÇİLERİNE EK ZAM!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, seçim öncesi belediye işçilerine verdiği zam sözünü yerine getirdi. İşçilerin taban ücretlerini 2020 TL’den 2200 TL’ye çıkartan düzenleme belediye meclisinden oybirliği ile geçti. Buna göre; belediyede çalışan kadrolu işçiler ile belediye şirketinde çalışan işçilerin maaşlarında yaklaşık 200 TL’lik bir artış sağlanacak.

semih-sahin-sozunu-tuttu2.jpg

Bilecik Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısının ilk birleşiminde alınan karara ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Semih Şahin, “Seçim öncesi verdiğimiz bir sözdü ve bu sözümüzü tutuyoruz” dedi.

Belediye işçilerinin maaşlarının 2020 TL taban ücret üzerinden hesaplandığını aktaran Semih Şahin, “2020 TL’nin üzerine gelen ek gelirlerle birlikte işçilerimiz 2450 TL maaş alıyor. Bu düzenleme ile birlikte taban ücretler 2200 TL’ye yükselecek ve işçilerimiz 2630 TL maaş alacak. İlavelerle beraber maaşlarda yaklaşık 200 TL’lik artış olacak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, seçimler öncesi Basın Masası'na konuk olan Semih Şahin, göreve gelmesi halinde belediye işçilerine yapılacak zamla ilgili vaatte bulunmuştu. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5178 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum