BELEDİYE, MUHTARLARI DİNLİYOR

BELEDİYE, MUHTARLARI DİNLİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan program kapsamında mahalle muhtarları her ay belediyeye olan talep ve görüşlerini aktarma fırsatı buluyor.

Belediye Başkanı Semih Şahin’in Danışmanı Rafet Özbek, Başkan Yardımcısı Muharrem Dumansızoğlu ve birim müdürleri, muhtarlar ile 3. kez bir araya gelerek, talep ve görüşlerini dinledi.

belediye-muhtarlari-dinliyor2.jpg

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda muhtarların talep ve şikayetleri kayıt altına alındı.

Danışman Rafet Özbek, gerçekleştirilen toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede, ‘’Belediye Başkanımız Semih Şahin, belirli dönemlerde muhtarlarımızla bir araya geliyor. Bizler de başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile her ay kesintisiz olarak muhtarlarımızla bir araya gelerek, onların talep ve görüşlerini daha yakından dinlemek fırsatı buluyoruz. Aldığımız talepleri en kısa zamanda çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Muhtarlarımız ile her ay bir araya gelerek sorunlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.’ ifadelerini kullandı.

belediye-muhtarlari-dinliyor3.jpg

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ise gerçekleştirilen buluşmanın son derece önemli ve faydalı olduğunu belirterek, Danışman Rafet Özbek, Başkan Yardımcısı Dumansızoğlu ve birim müdürlerine teşekkür etti.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4240 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum