Belediye personellerine mobbing uygulanarak yapılan anket Kabul görmedi!

Belediye personellerine mobbing uygulanarak yapılan anket Kabul görmedi!

Bilecik Belediyesi’nin belediye personellerine mobbing uygulayarak yaptırdığı anketin açıklanan sonuçları kabul görmedi.

Bilecik Belediyesi’nin belediye personellerine mobbing uygulayarak yaptırdığı anketin açıklanan sonuçları kabul görmedi. Anket konusunda tecrübesi olmayan ve zorla anket çalışmasına katılan personellerin elde ettiği verilerin kabul edilemez olduğu görüşü oluştu. 11 bin 571 vatandaş ile yapılan ankete göre, yüzde 83,1 memnuniyet oranı açıklanmasının gerçeklikten uzak olduğu belirtildi. 

Ankete katılan bir vatandaş ‘Memnun’ yönünde görüş beyan ettiğini ancak durumun böyle olmadığını ifade ederek, “Anket yapmaya gelenlere hangi firmadan olduklarını sorduğumda belediyede park ve bahçeler müdürlüğünde çalıştıklarını söylediler. İlk kez belediye personellerince anket yapıldığını gördüm bence objektif bir çalışma değil. Ayrıca, adresime kadar geldikleri için ‘Memnunum’ dedim çünkü ‘Memnun değilim’ dersem belediyede işim olduğunda engel olmayacaklarını nereden bilebilirdim?” diye konuştu. 

Öte yandan, ankete tepki gösteren AK Partili Belediye Meclisi Üyesi Muhammed Karadayı, bahse konu anketin bir benzerine daha rastlamanın mümkün olmadığına vurgu yaparak, “Dünya üzerindeki tüm yönetim biçimlerini analiz edelim, yaratılış gereği farklı düşüncelere sahip insanların yaşadığı bir dünyada hiçbir yönetici kendisi için memnuniyet oranını yüzde 94 çıkaramaz” ifadelerini kullandı. 

Son olarak anket sonuçlarını eleştiren bir başka vatandaş ise ‘Böyle bir anket ancak Semih Şahin’li Bilecik Belediyesi’nde olur’ diyerek tepkisini dile getirdi. 

belediye-personellerine-mobbing-uygulanarak-yapilan-anket-kabul-gormedi1.jpg

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum