BELEDİYE VEZNELERİ PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ AÇIK OLACAK

BELEDİYE VEZNELERİ PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ AÇIK OLACAK

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşmamaları amacıyla Bilecik Belediyesi veznelerinin önümüzdeki Pazartesi ve Salı günlerinin açık olacağı bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın kullanımına sunulan Akıllı Su Sayaç Sistemindeki 3 tonluk Avans miktarının bayram tatili boyunca 10 ton şeklinde olacağı belirtildi.

Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, konu hakkında şu bilgilere yer verildi:

''2017 Kurban Bayramı Resmi tatili, 26 Ağustos Cumartesi günü ile 4 Eylül Pazartesi gününe kadar sürecektir. Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları ve rahat bir bayram geçirmeleri dolayısıyla Bilecik Belediyesi Vezneleri, Pazartesi ve Salı günleri vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın kullanımına sunulan Akıllı Su Sayaç Sistemindeki 3 tonluk Avans miktarı bayram tatili boyunca 10 ton şeklinde olacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.''

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2016 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum