Belediyede mobbing iddiası!

Bilecik Belediyesi’nin 27-28 Mart tarihlerinde gerçekleştirdiği gazete ve maske dağıtım faaliyetinde belediye personellerine mobbing uygulandığı iddia edildi.

Bilecik Belediyesi’nin 27-28 Mart tarihlerinde gerçekleştirdiği gazete ve maske dağıtım faaliyetinde belediye personellerine mobbing uygulandığı iddia edildi. 

Bilecik Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantılarının ilk birleşiminde, Cumhur İttifakı tarafından mobbing iddialarına ilişkin soru önergesi verildi. Mecliste önergenin okunması istendi, ancak Belediye Başkanı Semih Şahin önergeye yazılı olarak cevap vereceğini belirterek önergeyi okumadı.

Meclis toplantısının sona ermesinin ardından gazetemize özel açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı, gazete ve maske dağıtmak istemeyen personellere mobbing uygulandığını iddia etti. MHP’li Hamdi Salt, Cumhur İttifakı adına grup toplantı odasında yaptığı açıklamada, okunmayan önergeyi kamuoyu ile paylaştı. Mobbing iddiasından sürgün politikasına kadar birçok iddiayı gündeme getiren Hamdi Salt, önergede yer alan şu soruları dile getirdi:

“Bu işin yaptırılması için sözleşmeli veya kadrolu memur ve işçiler kullanıldı mı?

Bu personeller için görevlendirme yazısı çıkarıldı mı?

Görevlendirme yazısı tebliğ edilmediği için bu faaliyete katılmak istemeyen personele mobbing uygulandığı, “Seçim çalışmasına dahi geleceksiniz yoksa hesabını sorarız” denildiği doğru mu?

Katılmayan memur personeli makamınıza çağırıp azarladığınız ve “… ben sana memurluğu gösteririm” diyerek odanızda kovduğunuz ve ertesi gün ise görev yerini değiştirerek sürgün politikası uyguladığınız doğru mu?” 

Ayrıca, Cumhur İttifakı’nın basın açıklamasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk de yer aldı. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum