BELEDİYEDEN CHP'Lİ ŞAHİN'E YALANLAMA '7 DEĞİL 200 BİN TL!'

BELEDİYEDEN CHP'Lİ ŞAHİN'E YALANLAMA '7 DEĞİL 200 BİN TL!'

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı, eski milletvekili Muharrem İnce'nin mitinginden önce; toplanan kalabalığa konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, Bilecik Belediyesinin yaptığı projeleri eleştirmişti. 

Başkan Adayı Şahin, Şampiyonlar Tepesi’nin yapımı için 700 bin TL harcandığını iddia etmiş: 'Geldiğim günden beri Şampiyonlar Tepesi neden yapıldı diye herkese soruyorum, 700 bin TL harcamışlar. Herkese sordum niye yapıldı diye cevap alamadım. Size de soruyorum, ne işe yarar? Eğer halkın ihtiyaçları için projeler üretmezseniz böyle her şeyi çarçur edersiniz.' demişti. 

Şahin’in yaptığı bu konuşmanın ardından Bilecik Belediyesi’nden cevap gecikmedi. CHP’nin Başkan Adayı Şahin’in Şampiyon Tepe’nin maliyetinin 700 bin TL olduğu şeklindeki açıklamasının büyük bir yanlış bilgi olduğunun belirtildiği açıklamada: ‘Oysa ki ilimizin önemli bir noktasında yer alan ve şehir mobilyamızı zenginleştirme adına yapılan ayrıca ilimize gelecek turist sayısını arttırma amacıyla gerçekleştirilen Şampiyon Tepe çalışmasının 700 bin TL değil, 200 bin TL olduğu bilgisini kamuoyuna sunuyoruz.’ denildi. 

Açıklamanın devamında ise Bilecik Belediyesi tarafından 3 dönemdir yapılan çalışmalarının vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıp büyük beğeni gördüğü belirtilirken şu cümlelere yer verildi: ‘Yaptığı her çalışmanın şehrimize olan katkısı ve değerinin araştırılarak gerçekleştirildiği çalışmaların küçümsenmesi ve yanlış bilgilerle kamuoyunun bilgisine sunulması asla kabul edilmeyecek bir tutumdur. Söz konusu kişinin vatandaşlarımızı yanlış bilgilendirme ve kurumumuzun çalışmalarını küçümseyici tutum ve davranışları, milletimiz nezdinde asla kabul görmeyeceğini halkımızın bilgisine sunarız.’’denildi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum