BELEDİYEDEN TOPLU PARK AÇILIŞI

BELEDİYEDEN TOPLU PARK AÇILIŞI

Bilecik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi Türkmeneli Çocuk Parkı'nın açılışı gerçekleşti. Türkmeneli Parkı'nın yanı sıra kentin çeşitli yerlerindeki 11 park daha olmak üzere toplamda 12 park eş zamanlı olarak hizmete girdi. 

1-030.jpg
Türkmeneli Parkı'nda gerçekleşen toplu açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Selim Yağcı bu yıl 12 yeni park yaptıklarını belirterek, önümüzdeki yıl ise 13 park yapılması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne talimat verdi. 
Bahçelievler Mahallesi Türkmeneli Parkı'ndaki toplu açılış töreni Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuşmasıyla başladı. Başkan Yağcı, parkların hayırlı olması temennisinde bulunurken, Bilecik Belediyesi'nin çocuklara yönelik hizmetlerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi. 

2-027.jpg
Vali Ahmet Hamdi Nayir ise çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu ifade ederek, çocuklara yapılan yatırımların geleceğe yapılan yatırımlar olduğunu kaydetti. 
Konuşmaların ardından çeşitli halk oyunları sergilenerek, bazı gösteriler yapıldı.  
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan'ın sunuculuğuyla renk kattığı açılış töreni, kurdela kesiminin ardından sona erdi. 

3-015.jpg
Protokolün ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törende ikramlarda bulunuldu.

4-007.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum