BELGE DE Kİ İMZA KAŞE İMZADIR..
Belge de ki imza kaşe imzadır..
İsmet CEP
Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nun tutuklanması ile ilgili yayınlamış olduğumuz belgeyle alakalı Berberoğlu'nun danışmanı Fevzi Bubilik bir açıklama yaptı. Bubilik açıklamasında "Haberin içeriğinde belgenin başkan tarafından imzalandığı yazılmıştır. Ancak bu belge de ki imza ıslak imza değildir. Belge de başkanın kaşe imzası kullanılmış, karşı tarafta ise hiç kimsenin imzası yoktur. Bu belge Başkanın bilgisi dışında 3. şahıslar tarafından imzalanmıştır.
2006 yılında ki Bozüyükspor Kulübü Başkanının Tamsa Seramik Firmasıyla ilşkisi var mıdır? Bu firmaya borcu var mıdır? Bu belge karşılığında 2 adet 55.000 TL'lik toplam 110.000 TL Bozüyükspor'a bağış makbuzu olduğuna göre Bozüyükspor'un banka hesabına 30.000 TL neden yatırılmıştır?
Haberin diğer konusu zimmet konusunda ise firma sahibi başkan ile görüşmedim demiştir. Ama belediye çalışanları tarafından başkan adına belediyeye borç istenmiştir. Bu bir komplodur. Bundan Başkanın haberi olmamış, bilgisi dışında yapılmış bir fiildir. Bununla alakalı savcılık da gerekli tedbir ve itirazlar yapılmıştır. Dolayısıyla Başkanımın içinde olmadığı, haberinin bulunmadığı bu durumdan dolayı olayın muhatabı olmadığımızdan savcılığın iddialarını mahkeme de kabul etmedik. Kamuoyuna önemle duyrulur" dedi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.