BİEN SERAMİK BOZÜYÜK'E OKUL YAPTIRACAK!

BİEN SERAMİK BOZÜYÜK'E OKUL YAPTIRACAK!

Bien Seramik fabrikası tarafından Bozüyük'e yaptırılacak 24 derslikli Bozüyük Meliha Ercan Lisesi yapım işi için protokol imzalandı. Protokole Bilecik Valiliği, Bozüyük Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bien Seramik tarafından imza atıldı.

Ayrıca protokol kapsamında Bozüyük Çitosan İlkokul binası ise Bien Seramik'e devredilecek.

1-284.jpg

Bilecik Valiliği'nde gerçekleştirilen protokole, Vali Süleyman Elban, Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş imza atarken, törende Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile Tugay ve Garnizon Komutanı Halis Zafer Koç'ta yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un protokole ilişkin bilgi vermesiyle başlayan imza töreni ,Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan'ın konuşmasıyla devam etti. Konuşması esnasında göz yaşlarına hakim olamayan Nurullah Ercan kızının isminin verileceği okul yapım işinde sona gelinmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnşaatın başlamasıyla daha da mutlu olacağını dile getiren Nurullah Ercan, yapılacak okulun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

2-273.jpg

Vali Süleyman Elban'da katkılarından dolayı Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan başta olmak üzere projede emeği geçenlere teşekkür etti. Yapılacak yeni okulun bölgedeki eğitim-öğretim hizmet standartını da yükselteceğini kaydeden Vali Elban,"Bozüyük'e çok yakışacak" dedi.  

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6043 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.