BİLECİK 2. SIRAYA YÜKSELDİ

BİLECİK 2. SIRAYA YÜKSELDİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumların internet siteleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirli kriterler esas alınarak belirlenen sıralamaya göre, 4, 5 ve 6 Eylül 2017 tarihleri itibarıyla güncellik ve içerik bakımından Türkiye genelinde ikinci sıraya yükseldi. 

Bakanlık tarafından açıklanan sonuçlara ilişkin açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, günümüz dünyasında teknoloji ve internet kullanımının yaygınlaşması sonucunda bir olayın, bir haberin, dünyanın en ücra köşesine ulaşmasının çok kısa bir zaman zarfında gerçekleştiğini belirtti. 

Müdür Durmuş, ülkemizde de eğitim öğretim alanında, FATİH projesiyle tüm okullara bir teknoloji alt yapısı kurularak her öğrencinin bilgiye ulaşımının ve aynı düzeyde eğitim almasının amaçlandığını belirterek, böylece eğitim alanında çağa ayak uydurma noktasında, gelişmiş ülkelerle rekabet edebilme noktasında önemli bir aşama kaydedildiğini ifade etti. 

Yapılan yatırımların, kurulan sistemlerin yeterince kullanılmadığında kaynakların boşa harcanmış olacağını anlatan Durmuş, Milli Eğitim olarak, eğitimdeki kaliteyi artırmak için sunulan imkânlardan azami derecede yararlanmaya çalıştıklarını söyledi. İlimizin eğitim kurumlarının sitelerinin Bakanlık tarafından yapılan değerlendirmede, Türkiye ikinciliğine yükselmesinde emeği geçen, sitelerini sürekli güncelleyen ve içerik bakımından zenginleştiren eğitim çalışanlarına, siteleri ziyaret eden veli, öğrenci ve paydaşlara teşekkür etti. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4044 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum