BİLECİK, 6 KİŞİYE UMUT IŞIĞI OLDU

BİLECİK, 6 KİŞİYE UMUT IŞIĞI OLDU

Bilecik Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Bilecik Şubesi işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile kök hücre bağış kampanyası düzenlendi.

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi’nde gerçekleşen kampanyaya katılan Türk Kök Hücre Bağışçı Kazanım Uzmanı Nejdet Ayduran, ilimizde gerçekleştirilen kampanyalar çerçevesinde 6 kişinin hayata tutunması için umut doğduğunu dile getirdi.

Bilecik Belediyesi ile birlikte 4 yıldır güzel bir kampanya yürüttüklerini belirten Ayduran, “Bilecik ve ilçelerinde 3 bin 500 kişiden numune aldık. 24 kişi ile eşleşme gerçekleşti ve 6 kişinin hayata tutunması için umut doğdu. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ise Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Mefail Ateş ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

Çalışma hakkında kısa bir açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Şubaşı, Bilecik Belediyesi ve Türk Kızılay’ı işbirliğinde anlamlı bir çalışma yapıldığını belirterek, kampanyada emeği olan çalışan ve vatandaşlara teşekkür etti.

Şube Başkanı Mefail Ateş ise yaptığı açıklamada, ‘’Belediyemiz ve kurumumuz işbirliğinde birçok insanımıza umut olmak için güzel bir kampanya başlattık. Vatandaşlarımız buraya gelerek kan örneklerini teslim ettiler. İnşallah çalışmalarımızla binlerce insanımıza umut olmaya çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

bilecik-6-kisiye-umut-isigi-oldu2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3657 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.