'BİLECİK AŞIĞIYIM'

'BİLECİK AŞIĞIYIM'

AK Parti 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Selim Yağcı, adaylığının açıklanmasının ardından ilk röportajını gazetemize verdi. Kampanya sürecinde izleyeceği yol haritası ve 24 Haziran seçimlerine ilişkin düşüncelerini aktaran Yağcı, “Ben her şeyden önce Bilecik aşığı bir insanım. 15 yıllık belediye başkanlığında yaptığımız hizmetlerle bunu gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi.

‘KARDEŞLERİMİZLE KUCAKLAŞACAĞIZ’

Selim Yağcı, seçim kampanyası çerçevesinde ilk iş olarak AK Parti’nin küskün ve kırgınlarını yeniden bir araya toplamak istediğini ifade etti. AK Partili olduğunu belirten hiç kimsenin kenarda durmasını istemediğini kaydeden Yağcı, “AK Parti’de hiçbir zaman kavga olmaz ama kırgınlıklar, kenara çekilmeler olabilir. Ancak AK Partiliyim diyen kimsenin kenarda durmasına izin vermeyiz. Önce kardeşlerimizi kucaklayacağız ve onlarla birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.  

‘KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ’

Bilecik’i zaten karış karış bildiğini, artılarına ve eksilerine hakim olduğunu anlatan Yağcı, “Kendimizi, düşüncemizi ve projelerimizi kapı kapı gezerek vatandaşlarımıza anlatacağız. Bilecik’i 20 yıl sonra nasıl hayal ettiğimizi ve geleceği nasıl garanti altına alabiliriz düşüncemizi paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Selim Yağcı ile gerçekleştirdiğimiz röportajın ayrıntılarını videodan izleyebilirsiniz.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2645 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum