Bilecik Belediyesi Gölpark'a karşın misilleme mi yaptı?

Bilecik Belediyesi Gölpark'a karşın misilleme mi yaptı?

Bilecik Belediyesi, yüzme havuzu yanında bulunan su kuyusunun kapısına kilit vurarak, İl Özel İdaresi’nin kuyudan bir daha su almaması yönünde karar aldı.

Edinilen bilgilere göre, Bilecik Belediyesi’nce 2006 yılında İstasyon Mahallesi’nde açılan su kuyusu belediye yönetiminin kararıyla kapatıldı. İtfaiyenin ve su tankerlerinin başta yangınlar olmak üzere çeşitli ihtiyaç durumunda kullandığı su kuyusunun kapısı kilitlendi. İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün köylerde yaşanan su kesintilerinde kullandığı su kuyusunun bir daha kullanılmaması için Özel İdare’ye tebligat gönderildi.

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Zeki Kayadelen, Bilecik Belediyesi’ni halka hizmet etmeye davet ederek, “31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın tercihleriyle göreve gelen Bilecik Belediye yönetimimizi halkımıza hizmet ediyormuş gibi algı yapmasından ziyade gerçekten hizmet etmeye davet ediyoruz. Unutmayalım, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Köylüde milletin efendisidir. Suyu kesilerek milletimiz cezalandırılamaz” sözleriyle duruma tepki gösterdi.

GÖLPARK’A MİSİLLEME Mİ?

Yaşanan bu gelişme doğrultusunda, Bilecik Belediyesi ile Özel İdare arasında yaşanan karşılıklı restleşmelere bir yenisinin daha eklendiği düşünüldü. Özel İdare’nin Gölpark’ı geri almasına karşın ‘Belediyeden misilleme mi geldi?’ sorusu tartışmaya açıldı.

bilecik-belediyesi-golparka-karsi-misilleme-mi-yapti.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5611 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum