Bilecik Belediyesi, yeni araçların tanıtımını yaptı

Bilecik Belediyesi, yeni araçların tanıtımını yaptı

Bilecik Belediyesi’nin araç filosuna eklenen 14 adet yeni aracın tanıtımı yapıldı.

Bilecik Belediyesi’nin araç filosuna eklenen 14 adet yeni aracın tanıtımı yapıldı. Eski otogarın üst tarafında gerçekleşen tanıtıma, Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen ve diğer davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Semih Şahin, burada yaptığı açıklamada, yeni araçların ilimize hayırlı olmasını dileyerek, “Belediyemizin mal sahibi olmasını sağladık. Dönem pandemi dönemi de olsa bir işi iyi planlarsanız her koşulda bu tür yatırımları yapabilirsiniz. Bizde göreve geldiğimiz günden itibaren neler yapacağımızı gün gün planladık ve planlarımıza aksatmadan devam ediyoruz” dedi.

bilecik-belediyesi-yeni-araclari-tanitti2.jpg

Alınan araçlarla belediyenin manevra kabiliyetini arttırdıklarını belirten Başkan Şahin, “Belediyemizin araç ihtiyacını büyük oranda çözdük. Ayrıca alt yapı yatırımlarımız, yeşillendirme çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor. Görev süremizin sonuna kadar neler yapacağımızı biliyoruz. Bilecik’i tüm çehresi değişmiş bir kent haline getireceğiz. Araçlarımız Bilecik’e hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, tanıtım toplantısının ardından Başkan Şahin önderliğinde oluşturulan konvoyla şehir turu gerçekleştirildi.

Ayrıca, araçların üzerine ‘Tüm araçlar kiralama maliyetinden daha düşük fiyata alınmıştır’ ve ‘Satın aldığımız araçların tümü yerli üretimdir’ yazılı afişlerin asıldığı görüldü.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4578 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum