Bilecik Belediyesi'nde rüşvet iddiası!

Bilecik Belediyesi'nde rüşvet iddiası!

Mehmet Seven, Bilecik Belediyesi’nde rüşvet alındığına dair çarpıcı iddialarda bulundu.

Bilecik Belediyesi’nin müteahhitlerden aldığı öne sürülen rüşvet iddiaları kamuoyunda sıkça dolaşırken ilk kez bu kadar yüksek perdeden dillendirildi. CHP’li Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet iddiaları parti içerisinden bir isim olan ve CHP’den belediye başkan aday adayı olan Mehmet Seven tarafından gündeme taşındı. Seven’in iddialarına göre, müteahhitlerden alınan rüşvetlerin yanı sıra Selçuk Erdağı’nın önderliğindeki İstanbul ekibinden pis kokuların geldiği öne sürüldü. Bununla yetinmeyen Seven, CHP yönetimine ve Atatürk Parkı’nın yapımına dair eleştiriler getirdi.

Bilecik’in tanınmış simalarından eski milletvekili ve belediye başkanı, CHP’li Mehmet Seven, Bilecik Belediyesi’nde rüşvet alındığına dair çarpıcı iddialarda bulundu. Mehmet Seven, Bilecik Belediyesi iştiraki Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı’nın önderliğinde kamuoyunda ‘İstanbul ekibi’ olarak anılan grubun yaptığı iş ve görüşmelerden kötü kokular geldiğini öne sürdü.

‘Hocam sende mi yolsuzluğa bulaştın?’

Mehmet Seven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dikkat çekici iddiaları gündeme taşırken, şu ifadeleri kullandı:

“Hocam sende mi yolsuzluğa bulaştın değer mi? Bizim CHP’li başkanlara ne oluyor? Partimize oy kaybettiriyorsunuz bunların hepsini görevden alacaksın partiden atacaksın.

‘Bu paralar ne şekilde ödenir?’

Evladım bu park vakıflarınmış. Dava devam ediyormuş, kafana göre hareket etme mahkeme sürüyorsa arazi vakıf üzerinde kalırsa bu paralar ne şekilde ödenir bilemem. Beklet mahkeme neticede ne karar verecek.

‘Müteahhitlerden rüşvet alındığı söyleniyor’

Bilecik’e gelen yatırımların ihalesini alan müteahhitlerden kurum müdürlerinden ve Bilecik’te inşaat yapan müteahhitlerden rüşvet istendiği ve alındığı söyleniyor. Bu iddialar doğru mu?

‘Çok pis kokular geliyor’

Selçuk Erdağı’nın başında olduğu İstanbul ekibi kimlerden oluşuyor? Bu ekip kime bağlı? Çok pis kokular geliyor. Kimlerle buluşuyorlar, iddialar çok kötü. Bilecik içinde çok yaygın iddialar var” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı’nda tansiyonu yükseltmişti

Öte yandan, Mehmet Seven’in geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan açıklamaları Bilecik gündemine damga vurmuş ve Millet İttifakı’nda tansiyonu yükseltmişti. İYİ Parti kanadından gelen sert tepkiler sonrası CHP İl Başkanı Metin Yaşar ile İYİ Parti İl Başkanı Halil Şahin bir araya gelerek ortak basın açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları vermişti.

bilecik-belediyesinde-rusvet-iddiasi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 13074 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum