Bilecik Belediyesi'nden haberimize açıklama

Bilecik Belediyesi'nden haberimize açıklama

Bilecik Belediye Başkanlığı, gazetemizin 4 Eylül Cuma günkü sayısında yer alan ‘Parkları ‘Yeşil’i yok oluyor’ başlıklı haberimize açıklama yaptı.

Bilecik Belediyesi’ne ait bazı park ve bahçelerde kuruyan çimler ile bitkileri konu edinen haberimize ilişkin yapılan yazılı açıklamada, gerekli tedbirlerin alınacağı bildirildi. Açıklamada, “Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde olması nedeniyle bazı alanlarda daha çok sulama ihtiyacı olmaktadır. Belediye Başkanlığı olarak, en kısa zamanda bu yöndeki ihtiyacı giderecek tedbirleri alacağımızı vatandaşlarımızın bilgisine sunuyoruz’’ denildi.

Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, konu hakkında şu ifadelere yer verildi:

‘’Belediye Başkanlığımız Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilimizdeki bütün park ve yeşil alanlarda gerekli sulama ve diğer çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Özellikle içerisinde bulunduğumuz yaz mevsimindeki hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde olması nedeniyle bazı alanlarda daha çok sulama ihtiyacı olmaktadır. Belediye Başkanlığı olarak, en kısa zamanda bu yöndeki ihtiyacı giderecek tedbirleri alacağımızı vatandaşlarımızın bilgisine sunuyoruz’’ denildi.

Uğur Mumcu Parkı’na yeni proje

Açıklamada ayrıca Bahçelievler Mahallesinde yer alan Uğur Mumcu Parkına ilişkin bir projenin hazırlandığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

‘’Belediye Başkanlığı olarak Bahçelievler Mahallesinde yer alan Uğur Mumcu Parkı, gerçekleştirecek proje kapsamında yeni yüzüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Birçok yeniliğin olacağı proje içerisinde yeni macera oyun grupları, dinlenme, eğlence, cafe, yeni spor noktaları, yürüyüş ve koşu alanları yanı sıra kedi ve köpek gezinti bölümleri yer alacak. Çalışmalar kapsamında ayrıca bütün alanlarda yeşillik oranı artırılacak ve yeni peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecektir. Bilecik Belediyesi olarak şehrimizin her bir köşesinde güzel projeleri en kısa zamanda halkımızla buluşturacağız.’’ İfadeleri kullanıldı. 

bilecik-belediyesinden-haberimize-aciklama2.jpgbilecik-belediyesinden-haberimize-aciklama3.jpgbilecik-belediyesinden-haberimize-aciklama4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5803 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum