Bilecik Belediyesi'nden trafik ışıklarıyla ilgili açıklama

Bilecik Belediyesi'nden trafik ışıklarıyla ilgili açıklama

Bilecik Belediyesi kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yazılı açıklama yaptı.

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezinde gerçekleştirilen yağmur suyu altyapı çalışması nedeniyle trafik ışık ve sinyalizasyonunda yapılan düzenleme hakkında kamuoyunu bilgilendirici açıklama yapıldı.

Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada çalışmalar hakkında şu bilgilere yer verildi:

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezi başta olmak üzere Hürriyet ve Bahçelievler Mahallesindeki bazı noktalarda kapsamlı yağmur suyu altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Şehir merkezi ve söz konusu diğer alanlarda gerçekleştirilen çalışmalar Belediye Başkanlığımız ve Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda yapılmaktadır. Çalışmaların devamı ve vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahat yapmaları amacıyla şehir merkezindeki trafik ışıklarında geçici olarak değişiklik yapıldı. Buna göre trafik akışının yoğunluğuna göre, ’kırmızı ışık’’ ve ‘’sarı dikkatli geçiş’’ şeklinde değişiklik yapılmıştır.

Şehir merkezindeki çalışmalara ilişkin Karayolları İl Müdürlüğü ile ilgili protokol kapsamında çalışmalarda asfaltlama işlemi 9 Eylül tarihi itibariyle başladı. Asfaltlama için çalışma programı belirlenmiş olup, Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili kurumlar ile gerekli yazışma işlemleri ve alınması gereken tedbirler yerine getirilmiştir.

Belirlenen plan dahilinde sürdürülen çalışmalar kapsamında ışıklandırma ve sinyalizasyon çalışmaları için geçici düzenlemeler yapıldı. Eylül ayı sonunda bitirilmesi planlanan çalışmaların tamamlanması ile birlikte trafik ve ışık düzenlemeleri eski haline getirilecektir. Bilecik Belediyesi olarak çalışmalarımız hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz."

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 6335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum