Bilecik belediyesine 'Yandaş' tepkisi

Bilecik belediyesine 'Yandaş' tepkisi

BBP MKYK Üyesi ve Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Bilecik Belediyesinin göreve geldiği günden bu yana kayda değer bir çalışmaya imza atmadığını bildirdi.

BBP MKYK Üyesi ve Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Bilecik Belediyesinin göreve geldiği günden bu yana kayda değer bir çalışmaya imza atmadığını bildirdi. Murat Önal, gazetemize yaptığı açıklamada, belediye yönetiminin partizan tavırlar içinde olduğunu belirterek yandaşlarına çalıştığını öne sürdü.

Önal, Bilecik Belediyesine yönelik eleştirilerde bulunduğu ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

Bu şehri yöneten yerel yöneticiler Başa geçtikleri günden bu güne İlimizin gelişimi ve kalkınması adına dikkate değer bir şey yapmadıkları gibi,sadece kendi yandaş, parti mensuplarına iş ve aş verip bu şehrin diğer çocuklarını işsiz, aşsız bırakamazlar, kendi eski partilileri konuşmasın, sağa sola, başka partilere gitmesin diye hiç bir vasfı ve liyakatı olmayanlara masa başı işler verilmesi, araç ve şoför tahsis edilmesinin hesabını soracağımızı bilmelidir..

 “Kuzey Irak’a kahramanlarımızca yapılan pençe-şimşek ve pençe-yıldırım harekatlarında Mehmetçiğimize başarılar diliyorum. Sonuna kadar destekliyor, Dağ taş leş dolana, baş üstünde baş kalmayana kadar bu operasyonlar devam etmeli, ihtiyaç halinde Alperenler olarak göreve hazır olduğumuzu bilinmesini istiyorum” 

Her yıl 24 Nisan’da önümüze koyulan sözde Ermeni soykırımı yalanını başını ABD ve Fransa’nın çektiği Ermeni diasporası maşaları çıkıp soykırım yaptığımız yalanını söylüyorlar. Şunu herkes bilsin ki biz soykırım yapsaydık dünyada bir tane Ermeni kalmazdı. ABD Küstah Başkanı Bıden’in Konstantinapolis ve Soykırım açıklaması bardağı taşıran son damla olmuştur
Bu nedenle ABD’nin ülkemizde bulunan üstlerini acilen kapatılmalıdır. 

Birde içimizdeki hainler var...
Bu yalana alet olan. Evet soykırımdır diyen hainler. İşte bakın pkk nın siyasi şubesi hdp ye, Boğaziçi platformuna ve bunlarla kol kola yürüyenlere bakın. Hdpyi anladık, zaten pkk, pyd ve diğerlerinin siyasi sözcüsü ve Ermeni maşası. Boğaziçi platformuna ne oluyor. Bunlarda mı "hepimiz ermeniyiz" diyenlerden. Demek ki bunların derdi rektör ataması değilmiş...

 Pandemi sürecinde zor günler geçiren esnaflarımızla ilgili değerlendirmelerinde ise, Tam kapanmaya geçildi. İnşallah bu süreç virüsün yayılma hızını azaltacaktır  ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu günler, esnafı çok etkiledi.  Bu işin bir de ekonomik yönü var. Kapanmadan etkilenecek dar gelirliler ve esnaflarımız var. Esnaf vergisini, kirasını, işçisinin maaşını nasıl ödeyecek. Faturalar nasıl ödenecek. Bunlar düşünmemiz gereken canımızı sıkan eksiklikler. Verilen destekler ne yazık ki yeterli değil. Bireyler olarak ise üstümüze düşeni yapmalıyız. 
Bu vesileyle sağlık çalışanlarımız, Vafa destek ekiplerimiz, İç güvenliğimizden sorumlu Jandarma ve Polisimize bu zor dönemde gecesini gündüzüne kattıkları İçin Teşekkürlerimizi bildirmek isterim. 

Kabine değişiklikleri için ise, “Biz BBP olarak Cumhur İttifakının bir bileşeniyiz.  Ama bu ittifakın içerisindeyiz diye yapılan yanlışları görmezden gelemeyiz.  Ticaret eski Bakanı’nı neresini savunacağız. Ruhsar Pekcan Sahibi olduğu kendi şirketinden yönettiği bakanlığına dezenfektan sattığını itiraf edip görevden alındı. Ticaret Eski Bakanı Ruhsar Pekcan, hiçbir ceza almadan şirketlerinin başına döndü. Oysa Pekcan bakan değil de kendi döneminde denetlediği herhangi bir kooperatifin başkanı olsaydı, aynı suçtan 2 yıl hapis yatmak zorunda kalabilecekti. Üstelik binlerce liralık para cezasına da çarptırılacaktı. Görevden alındı ama yargılanacak mı merakla bekliyoruruz.

Bu haber toplam 5235 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum