BİLECİK BELEDİYESPOR HALTER TAKIMI 3 KUPAYLA DÖNDÜ

BİLECİK BELEDİYESPOR HALTER TAKIMI 3 KUPAYLA DÖNDÜ

Düzce’de geçtiğimiz hafta sonu yapılan turnuvada Bilecik Belediyespor Halter takımı 3 kupa ve 11 madalya ile ilimize döndü. Hafta sonu 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizin anısına Düzce Geçnlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Halter İl Temsilciliği’nin Düzce Belediyesi’nin katkılarıyla ortaklaşa düzenlediği 18 Mart Zafer Kupası 18 Temmuz Spor Salonunda yapıldı.

Turnuvaya Bilecik Belediyespor Halter Takımı erkek ve bayanlar kategorisinde 11 sporcu ile katıldı. Turnuva sonucu ilimiz sporcuları takım halinde erkeklerde 3.’lük ve bayanlarda 2.’lik ile Bilecik’e birer kupa kazandırdılar. Ayrıca Bilecik Belediyespor Halter Takımı’ndan Ahmet Barış Öztürk turnuvanın en teknik sporcusu seçildi. Bilecik Belediyespor Halter Takımı farklı sıkletlerde bayanlarda Edanur Kovuncu 1., Ecem Tırpancı 2., Esra Gürol 1. Melike Akçapınar 2., Zeynep Çankaya 4. Olurken, erkeklerde Ahmet Barış Öztürk 4., Bahadır Erdal 3., Halil Güven 4., Utku Açıkgöz 4., Enes Yıldırım 3, Mustafa Talha Çalışkan 3. Oldu.

Halter’in Bilecik’te gün geçtikte güçlendiğini, her turnuvada Türkiye’den adından söz ettirdiğinin altını çizen Halter Antrenörü Caner Özteke; “Katıldığımız turnuvalarda ilimizi en güzel bir şekilde temsil ediyoruz. Özellikle ilk kurulduğumuz bugüne devam eden sporcularımızdan müsabakalarda hep başarıyı yakalayabiliyoruz. Bilecik Belediyespor Halter Takımı olarak Türkiye’de klasmanlarımızda söz sahibi olmayı başardık. Geçtiğimiz ay Kayseri’den 4 madalya ile dönmüştük. Şimdide Düzce’den 3 kupa, yine A takımı sporcularımızla madalya ile döndük. Bilecik’in adını her turnuvada başarı ile temsil etmekten büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Bilecik Beledispor’un kendilerine her konuda desteğinin sürdüğünün altını çizen Antrenör Özteke; “Bilecik Beledispor Kulübü adına turnuvalara katılıyoruz. Bizlere ulaşım ve konaklama konusunda desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Selim Yağcı olmak üzere tüm personeline sporcularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arslan Yıldız’a bizlere sundukları imkan ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere bu imkanlar verildikçe ilimizin adını halterde duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

foto-galerii.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2853 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum