Bilecik Devlet Hastanesi Müdürü değişti

Bilecik Devlet Hastanesi Müdürü değişti

Bilecik Devlet Hastanesi Müdürü Özgür Akın’ın sözleşmesi yenilenmedi. Yerine Mücahit Nazilli atandı.

Bilecik Devlet Hastanesi’nde, nöbet adaletsizliği ve ayrımcılık iddiaları üzerine başlatılan soruşturma devam ederken hastane müdürünün değiştiği öğrenildi. Özgür Akın’ın sözleşmesi yenilenmezken Mücahit Nazilli hastanenin yeni müdürü oldu.

Hatırlanacağı üzere; gazetemize gönderilen ‘Hastanede ayrımcılık ve haksızlık’ içerikli Okuyucu Mektubu Bilecik gündemine bomba gibi düşmüştü. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, konuyla ilgili kaleme aldığı köşe yazısında, yetkililerin mutlaka konuyla ilgilenmeleri gerektiğini vurgulamıştı. Aynı gün soruşturma açıldığı haberi gelmiş, Sağlık-Sen Şube Başkanı ise ,”Konunun takipçisi olacağız, inşallah sorumlulara gereken yapılır” demişti.

Gelinen süreçte, adı skandallarla anılan hastane müdürü Özgür Akın’ın sözleşmesinin yenilenmediği, Mücahit Nazilli’nin yeni müdür olarak göreve başladığı öğrenildi.

ORHAN PİR’İN DURUMU BELİRSİZ

Diğer yandan, Sağlık-Sen yönetiminin Sağlık-Sen’in eski şube başkanı olan İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinden Orhan Pir’in de görevinden alınması için ısrarcı olduğu iddia edildi. Orhan Pir’in ise görevinde kalmak için çaba sarfettiği öne sürüldü.

Soruşturmanın ne şekilde sonuçlanacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.   

Bu haber toplam 8552 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum