Bilecik Devlet Hastanesi yönetimi değişiyor

Bilecik Devlet Hastanesi yönetimi değişiyor

Bilecik Devlet Hastanesi’nde, nöbet adaletsizliği ve ayrımcılık iddiaları üzerine başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bilecik Devlet Hastanesi’nde, nöbet adaletsizliği ve ayrımcılık iddiaları üzerine başlatılan soruşturma devam ederken hastane müdürünün ardından, müdür yardımcısı, başhekim ve sağlık hizmetleri müdürü de değişti.

Alınan bilgilere göre, yeni başhekim Erhan Arıkan olurken hastane müdür yardımcısı Necati Yılmaz ve sağlık hizmetleri müdürü Nilgün Çevik oldu.. Geçtiğimiz günlerde ise hastane müdürü Özgür Akın’ın yerine Mücahit Nazilli gelmişti.

Hatırlanacağı üzere; gazetemize gönderilen ‘Hastanede ayrımcılık ve haksızlık’ içerikli Okuyucu Mektubu Bilecik gündemine bomba gibi düşmüştü. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, konuyla ilgili kaleme aldığı köşe yazısında, yetkililerin mutlaka konuyla ilgilenmeleri gerektiğini vurgulamıştı. Aynı gün soruşturma açıldığı haberi gelmiş, Sağlık-Sen Şube Başkanı ise ,”Konunun takipçisi olacağız, inşallah sorumlulara gereken yapılır” demişti.

Gelinen süreçte, hastane yönetiminde değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Son yapılan değişikliklerle beraber yeni başhekim Erhan Arıkan oldu. Hastane müdür yardımcılığı görevine Necati Yılmaz ve sağlık hizmetleri müdürlüğüne Nilgün Çevik getirildi.

Öte yandan, soruşturma kapsamında başkaca değişikliklerin olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 9256 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum