BİLECİK HALTER UMUT VAAD EDİYOR

BİLECİK HALTER UMUT VAAD EDİYOR

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yıldız; ''Gençlerimizin spor yapması kadar güzel bir şey yok. Bizlerde bu imkanı gençlerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Sporcularımızın gösterdiği performanstan büyük mutluluk duydum''

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü bünyesindeki çalışmalarını devam ettiren Bilecik Halter takımı Bilecik Okullar arası yarışmasını 3 Ocak Salı günü Kapalı yüzme havuzu zemin katında yaptı. Sporcuların başarılarını protokol üyelerinden ve velilerden taktir topladı.

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Halter Branşından sporcuların da olduğu müsabakada seçilen isimler, 10 Şubat 2017'de Kayseride yapılacak Okullar Arası Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. 

Başarılı antrenör Caner Özteke yönetiminde üçüncü yılını dolduran Halter takımı bu zamana kadar 11 madalya ile Türkiye'de adını duyurmaya başladı. Bu zamana kadar Türkiye dereceleri elde eden Bilecik Halter takımı, uluslar arası turnuvalara da gitmeyi hedefliyor.

haberden-kareler-icin-tiklayin.jpg

Kapalı Yüzme Havuzu Halter Salonunda yapılan müsabakalarda gerçekleştirilen programın sonunda bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporcu antrenörleri, veliler ve sporculara teşekkür etti. Halter Sporunun önemine değinen Yıldız, gerek Türkiye'de gerek ilimizde Halter branşında elde edilen başarılara değindi.

Sporcuların şampiyonada  dereceye girebilmek için büyük çaba harcadığına dikkat çeken Yıldız, şunları söyledi: ''Ben öncelikle bu spora gönül veren eğitmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Halter sporu gerçekten büyük gayretler isteyen bir alan. Bu çocukların içinden çok başarılı sporcuların çıkacağına ve bizleri uluslararası arenada temsil edeceklerine inanıyorum." dedi. Müdür Yıldız ayrıca; "Gençlerimizin spor yapması kadar güzel bir şey yok. Bizlerde bu imkanı gençlerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Sporcularımızın gösterdiği performanstan büyük mutluluk duydum. Başarılarının devamını dilerim" dedi. Velilerin sporcu yetişmesinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayan İl Müdürü Yıldız; "Sporcularımızın başarısı velilerimizin desteğine de bağlı. Sporcunun ailesinden göreceği destek çok önemli. Sizlerle birlikte, dünyada adından söz ettiren sporcular yetiştireceğiz" dedi. Halterin başarısından duyduğu memnuniyete de değinen Yıldız; "Caner hocamız Halter sporunu Bilecik'te gençlerimize sevdirdi. Başarılı sporcular yetiştiriyor. Caner hoca başta olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu çalışmalarının devamını diler, Türkiye, Avrupa da ve Dünyada başarılar bekliyoruz"

Halter Antrenörü Caner Özteke ise yaptığı açıklamada gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcuların,  Kayseri'de yapılacak yarışmada Bilecik'i temsil edeceğini kaydetti.

Gerçekleştirilen müsabakalarda; Yıldız erkekler kategorisinde 45 kiloda Ahmet Barış Öztürk, 56 kiloda Bahadır Erdal, 69 kiloda Muhammed Enes Yıldırım, Yıldız Kızlar kategorisinde 63 kiloda Zeynep Yağcı, 63 kiloda Sudenur Özlek, Genç Erkekler Kategorisinde 56 kiloda Halil İbrahim Güven, 62 kiloda Utku Açıkgöz, Genç kızlar A kategorisinde 48 kiloda Edanur Kavuncu, 58 kiloda Melike Akçapınar, Genç kızlar B kategorisinde 53 kiloda Rabia Sertel, 58 kiloda Ecem Tırpancı ve 63 kiloda Esra Gürol dereceye girdi.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Spor Şube Müdürü Hasan Kocatepe, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Eğitmeni İlker Çınar, Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul müdürü Arzu Kesici, Haymeana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Avcu ve antrenörleri verdi.

Erkeklerde Bilecik İmam Hatip Ortaokulu 1., Bilecik İmam Hatip Lisesi 2., Bilecik Yavuz Selim Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. oldu.

Bayanlarda, Haymeana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1.,  Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2, Osmaneli Atatürk Ortaokulu 3. oldu.

 

Kaynak:Mehmet ERDAL

Bu haber toplam 3047 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum