BİLECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖDÜLLERİ TOPLADI

BİLECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖDÜLLERİ TOPLADI

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sivas'ta gerçekleştirilen 12. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda ödülleri topladı. Temsilcimiz, en zorlu kategori olarak gösterilen 'Mini Sumo' kategorisinde 'Barbaros' isimli robot ile birinci olurken, ikinciliği de yine temsilcimizin 'Turgut Reis' isimli robotu kazandı. Aynı yarışmada daha önceki senelerde de üç defa birinci olan okulumuz, kalitesini yine ortaya koydu.

odulleri-topladi2.jpg

Ayrıca bu sene ilk defa katılım sağlanan “Caretta-Caretta-Yumurta Toplayan” robot kategorisinde 120 robot arasından Türkiye üçüncülüğü kazanılarak büyük bir başarıya daha imza atıldı. 

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yücel Gürsoy, kazanılan başarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, robot kulübü öğrencilerini ve danışman öğretmenlerini tebrik etti. Sınırlı bütçe ile üniversite ve özel kolejleri geride bırakarak kazandıkları başarının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Müdür Gürsoy, "Üretime ve AR-GE'ye dayalı eğitim anlayışımızla robotlarımızın yazılımlarının ve elektronik kartları ile mekanik aksamlarıın okulumuz bünyesinde üretilmesi ayrıca gurur kaynağımız" dedi.  

odulleri-topladi3.jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Güsamettin Erdoğan'da Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 'Başarı Belgesi' vererek, başarılarının devamını diledi. Erdoğan ayrıca öğrencilere hediye takdiminde bulundu. 

odulleri-topladi4.jpg  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2401 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.