BİLECİK ÖRNEK GÖSTERİLDİ

BİLECİK ÖRNEK GÖSTERİLDİ

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, Cumhurbaşkanlığı Hükmet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumunda, Bilecik Belediyesi’nin örnek çevreci projelerini sundu.

bilecik-ornek-gosterildi2.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen ve çevreci projelerin sergilendiği programda; Bilecik Belediyesi ve Bilecik Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen Entegre Katı Atık Dönüşüm Tesisi, Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Bilecik Belediyesi Karbon Ayak İzi Belirleme Çalışması ile Bilecik Belediyesi Elektroflokülasyon Arıtma Tesisi gibi projeler örnek gösterildi.

Belediye Başkanı Nihat Can, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi'nin projelerinin örnek gösterilmesinin şehrimiz adına gurur verici olduğunu ifade etti. Başkan Can, "Çevre dostu şehirler ve şehir planlaması konulu oturumlara katıldık. Belediyemizde ilklerin şehri Bilecik'imize kazandırmış olduğumuz atık yönetimi, sıfır atık projelerimizin, verimlilik ve karbon ayak izi çalışmalarımız diğer illerimizde örnek oluyor" şeklinde konuştu. 

bilecik-ornek-gosterildi3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4616 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum