BİLECİK PTT’DEN BÜYÜK BAŞARI

BİLECİK PTT’DEN BÜYÜK BAŞARI

PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, PTT’nin kuruluşunun 177. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bilecik PTT’nin kişisel pul alanında Türkiye birincisi olduğunu söyledi. 2017 yılı içerisinde hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Müdür Bozkurt, hizmet kalitesini artırmak adına çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. 

PTT’nin kuruluşunun 177. yıldönümü düzenlenen bir dizi etkinliklerle kutlandı. PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve beraberindekiler Cumhuriyet Meydanı’na çelenk bırakmasının ardından Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti. Ardından PTT Merkez Şubesi’nde işlem yapan 177. müşteriye hediye takdiminde bulunuldu.

Başmüdür Serhat Bozkurt’un makamında devam eden kutlama etkinlikleri çerçevesinde pasta kesiminde bulunularak, 19 personele teşekkür belgesi takdim edildi. 

1-404.jpg

Bozkurt, burada yaptığı basın açıklamasında, PTT’nin çağlar boyu nice medeniyetlere kucak açtığını, cihana hükmeden imparatorluklara yurt olmuş Anadolu’yu, eşsiz tarihi ve kültürel değerler ile doğal güzelliklere sahip olan, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan coğrafi konumu sayesinde kıtalar ve kültürler arası etkileşime önemli katkılar sağladığını belirtti.

Müdür Bozkurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu güzel ülkede güvenilir, yaygın hizmet ağıyla ve 177 yıllık köklü geçmişi ile posta ve haberleşme sektöründe hizmet vermekte olan PTT AŞ. Dünyanın dört bir yanına iletişim köprüleri kurarak bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Bu durumun en somut göstergelerinden biri Dünya Posta Birliğinin 26. Dünya Posta Kongresi’ ne ev sahipliği yapmış olmamızdır. Posta sektörünün bu en önemli toplantısı dünyanın 192 Ülkesinden yaklaşık 2500 delegenin katılımıyla Ülkemizde gerçekleştirilmiştir. Posta sektörünün geleceğine yön verilecek kararların alındığı kongrede alınan kararlar 2017-2020 yılları arasında yürürlükte olacak ve İstanbul Dünya Posta stratejisi adı ile uygulanacaktır. Ayrıca, Ülkemiz bu kongre sonrasında 2020 yılına kadar Dünya Posta Birliğinin İdari Konsey Başkanlığını üstlenmiştir.

PTT A.Ş. olarak Posta’dan Kargoya, Bankacılık Hizmetlerinden E-Ticarete 270 ayrı iş ve işleme imza atmaktayız. Bu bağlamda özellikle bankacılığın olmadığı kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın finansal alandaki ihtiyaçlarının karşılanması için işyerlerimizde teknolojik yenilikleri ve küreselleşen dünyada değişen ihtiyaçları göz önünde bulundurarak faaliyet alanımızı sürekli genişletmekte ve geliştirmekteyiz. 

Teşkilatımız 02/09/2013 tarihi itibarıyla yapılan statü değişikliği sonucu Anonim Şirket olarak hizmete devam etmekte olup, bugüne kadar yapıldığı gibi bundan sonra da yapılacak olan atılımlarla hizmetlerimiz en iyi şekilde yürütülecektir.

İşyerlerimizin daha modern duruma getirilmesi için gerçekleştirilen PTT Bank konsepti çalışmaları  ile  otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştirilen on-line hizmet çeşitlerimiz  ile vatandaşımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda  sunulmakta olup, artık tüm merkez, şube ve acentelerimizde parasal işlemler saniyeler içerisinde yapılmaktadır. 

2-403.jpg

Ayrıca ihtiyaç duyulan kasaba ve köylerde de otomasyon ortamında hizmet verebilen Şubeler ve acentelikler açılmakta olup, halen Bilecik İli sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın faydalanabileciği PTT hizmetlerinden Bayırköy beldemizde PTT Şubesi açılması için tadilat devam etmekte olup, bu süre zarfında PTT Mobil aracımızla, Dodurga ve Vezirhan’da bulunan vatandaşlarımız da PTT Acentelerimiz vasıtasıyla otomasyon ortamında ve kaliteli bir şekilde  hizmet verilmektedir.

Ayrıca, İlimiz Merkezinde bulunan Adliye saray karşısındaki lojman binamızı 09.11.2017 tarihinde Genel Müdürlüğümüzce yeni bina inşa edilmesi için ihalesi yapılacak, Pazaryeri İlçemizde PTT Hizmet Binamızı bitirilerek hizmet verilmiştir.

Şu anda Kayıtlı Posta Gönderilerinin Otomasyon sistemi sayesinde tüm Kayıtlı Posta maddelerinin kabul ve sevk işlemleri bilgisayar ortamında yerine getirilmekte olup, postaya verilen tüm kayıtlı posta gönderilerinin her aşaması gönderilerin barkod numaraları ile www.ptt.gov.tr internet adresinden takip edilebilmektedir.

Yeniden yapılanma süreci içerisinde kar eder hale gelen işletmemizin otomasyon sistemleri sürekli olarak modernize edilmekte, ATM’den cep telefonuna MOBİL HAVALE,  kayıtlı elektronik posta(KEP), E-İMZA(elektronik imza),  e-telgraf, pttmatik, Mobil PTT Araçlarımızla, hızlı tebligat, PttAVM, PttSigorta Yeri   ve HGS  gibi yeni projelerin geliştirilmesi sonucu  hizmetlerimizin dünya ile entegrasyonu  sağlanmıştır.

Edirne’den Kars’ a kadar yurdumuzun her noktasını hizmet ağı ile ören ve 1840 yılından bu yana kesintisiz olarak halkımıza hizmet veren Kuruluşumuzun hizmet kervanı içerisinde yer alan Bilecik PTT Başmüdürlüğümüz, il sınırları genelinde Bilecik il merkezi ile, Bozüyük, Gölpazarı, Osmaneli, Pazaryeri ve Söğüt  ilçelerinde PTT Merkez Müdürlükleri şeklinde, Bilecik Gar ile Yenipazar ilçesi ve İnhisar’da PTT Şubeleri şeklinde, Vezirhan, ve Dodurga’da ise PTT acenteleri Bayırköy, Çaltı, Küre,Üniversite, 1.OSB ve KYK Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunda Mobil PTT aracımızla, (İMGE) Porland Fabrikası içerisinde PTT Kargo Gişesi ile (6 adet  merkez, 3 adet şube ve 2 adet acente, 1 Mobil PTT aracımızla) olmak üzere toplam  13 ayrı noktada   hizmet vermektedir.

3-301.jpg

Müşterilerimizin memnuniyeti ve çalışanların motivasyonu açısından hizmet verilen mekanların fiziki şartları son derece önemli olduğundan daha ferah ve modern ortamlarda hizmet verilebilmesi amacıyla tüm iş yerlerimiz PTT Bank konseptine uygun hale getirilmiş olup, PTT hizmetleri artık çok daha nezih ve modern ortamlarda verilmektedir.

İlimiz  sınırlarında  Bilecik PTT Merkezimizde  2 adet,Bozüyük 2 Adet ve Gölpazarı, Osmaneli, Söğüt, Pazaryeri PTT Merkezlerimizde  1’er adet olmak üzere  toplam 8 adet Pttmatik(ATM) kurularak hizmete verilmiş olup, belirtilen Pttmatik(ATM)  hizmetleri 7/24 saat kesintisiz olarak verilmektedir.

Halkımızın sürekli yükselen beklentileriyle birlikte müşteri memnuniyeti ilkesi ön planda tutularak ve çağdaş teknolojinin imkanlarından faydalanmak suretiyle  daima kaliteli ve süratli şekilde hizmet  sunan Şirketimiz,  sağlanan bu yükseliş ivmesi ile  Yüce Milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur.

Bu başarı her kademedeki personelimizin özverili çalışmaları ve olağanüstü gayretleri sayesinde elde edilmiş olup, bundan sonra da çalışmalarımız aynı anlayışla aralıksız olarak devam edecektir” dedi.

4-107.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3509 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum