BİLECİK SİYASETİNİN GÜCÜ YETMİYOR MU?

BİLECİK SİYASETİNİN GÜCÜ YETMİYOR MU?

İlimizdeki trafik sorunlarının tartışıldığı Basın Masası'nda, bazı hizmetlerin maliyetlerinden ötürü ertelenmesi veya yapılmaması konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. 

Program konuklarından Sedat Bayam'ın Küçük Sanayi Sitesi karşısına yapılan bat-çık ile ilgili eleştirilerine Orhan Şişman ve Mehmet Erdem'den de destek geldi. Bat-çık yerine üstten geçiş sağlanabilecek bir viyadükle bağlantı yapılmış olsaydı daha güzel  ve kullanışlı bir hizmetin ortaya çıkacağı görüşünde buluşan yorumcular, maliyetler nedeniyle ucuzcu ve gelişi güzel yapılan hizmetlerin Bilecik'e fayda sağlamadığını ifade ettiler. 

'Trafikte ölmemek için çaba sarfediyoruz' diyen Sedat Bayam, yöneticilerin hizmetlerle ilgili öne sürdükleri maliyet bahanelerinin doğru olmadığını dile getirdi. Çevre illerde yapılan bat-çık çalışmalarından örnekler veren Bayam,"Bileciklinin hayatı, Eskişehirliden, Bursalıdan daha mı değersiz?" diye sordu.  

bilecik-siyaseti2.jpg

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ise konuyu farklı bir çerçeveden ele alarak ilimiz trafik sorunlarını çözecek büyük projelerin maliyetlerinin karşılanmasında Bilecik siyasetinin yetersiz mi kaldığını tartışmaya açtı.  

Mücahid Erdal'ın sorusu üzerine yorum yapan Orhan Şişman, yönetim kadrolarında bulunan siyasilerin kararlı olmaları gerektiğine vurgu yaparak, diğer siyasi parti ve STK'larında devreye sokulabileceğini belirtti. Şişman, Bilecik'ten her kesimin hizmete sahip çıkması noktasında kamuoyu oluşturulması gerektiğini ifade etti. 

Şişman ayrıca ilimiz problemleri ile ilgili alınan geçici tedbirleri günü kurtarmak olarak değerlendirdi.  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2777 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum