Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan Mavi Bilecik kampanyası

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan Mavi Bilecik kampanyası

‘Haydi Bilecik haritada mavi olmak için her Cuma mavi maske takalım’ sloganıyla farkındalık oluşturmak için maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından ‘Kontrollü normalleşme dönemi’ kapsamında yüksek riskli iller arasında yer alan ve turuncu renkle sembolize edilen Bilecik’in mavi renkle sembolize edilen ‘Düşük riskli’ iller arasına girebilmesi için kampanya başlatıldı. 

‘Haydi Bilecik haritada mavi olmak için her Cuma mavi maske takalım’ sloganıyla farkındalık oluşturmak için maske dağıtımı gerçekleştirildi. Atatürk Parkı önünde gerçekleşen mavi maske dağıtımında vatandaşlara tedbirlere daha sıkı uyarak bir an evvel düşük riskli iller arasına girmek için hep birlikte destek olalım vurgusu yapıldı. 

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, burada yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığınca alınan tedbirlere sıkı şekilde uyarak Bilecik’i önce sarı sonra mavi renkle buluşturabileceğimizi söyledi. Kısıtlamaların hafifletilmesinin kesinlikle gevşemeye neden olmamasını isteyen Selman Aydeniz, “Pandemi devam ettiği sürece esnaflarımızda ve vatandaşlarımızda ileride telafisi olmayan etkiler bırakmakta. İnsanlar mutsuz duruma düşmekte. Bugün bir farkındalık oluşturarak Bilecik halkından destek istiyor. Her Cuma günü mavi maske takalım ve mavi Bilecik için hep birlikte destek olalım” ifadelerini kullandı. 

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan’da katıldı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2655 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum