BİLECİK TEŞKİLATI 11. SIRAYA YÜKSELDİ

BİLECİK TEŞKİLATI 11. SIRAYA YÜKSELDİ

AK Parti Bilecik Teşkilatı, Genel Merkezin Teşkilat Performans Sistemi (TPS) Aralık ayı değerlendirmesinde Türkiye genelinde 11. sıraya yükseldi. Kasım ayında 14. sırada yer alan Bilecik teşkilatı, Aralık ayında 3 sıra birden yükselerek önemli bir başarıya imza attı.

Hedeflerine ulaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Fikret Karabıyık, elde edilen bu başarının kesinlikle rehavete yol açmaması uyarısında bulunarak,"Şimdi işimiz öncekinden daha zor, yükümüz daha ağır" ifadelerini kullandı.

Başkan Karabıyık, üst sıralara yükselmenin oralarda kalmaktan daha kolay olduğunu anımsatarak tüm teşkilatın daha çok çalışması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Karabıyık, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederken sözlerini şöyle tamamladı:

"Çalışmalarından dolayı belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, kadın kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine ayrıca 1. yılını dahi tamamlamadan ekip olmayı başaran, birlikte hareket etmeyi prensip edinen il yönetim kuruluma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2454 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum