BİLECİK TSO'DAN TAM DESTEK

BİLECİK TSO'DAN TAM DESTEK

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ve TOBB tarafından desteklenen enflasyonla mücadele programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bilecik TSO’nun Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na tam destek verdiğini ifade eden Başkan Şükrü Keskin, oda üyelerine çağrıda bulundu. Keskin, “Tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetleri üreten üyelerimizide programa destek olmak amacı ile asgari 3 ay süre ile ve en az %10 oranında indirim yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, enflasyonun yeniden tek haneli rakamlara geleceğini umduğunu bildirdi.

TSO Başkanı Şükrü Keskin, enflasyonun bulunduğu ekonomilerde kalkınma programlarının uygulanmasının zorluğundan ve ortaya konan hedeflere ulaşma noktasında sıkıntılar meydana geleceğinden bahsederek, “Ekonomik istikrarın devamlılığı için hayata geçirilen Enflasyonla Topyekün Mücadele programını destekliyoruz ve başarıya ulaşacağına inanıyoruz’’ dedi.

Fiyat istikrarının, ekonominin sağlam temellere dayandığını gösteren en önemli faktörlerden biri olduğunu söyleyen Keskin, program kapsamında enflasyonu tetikleyen ürünlerde yapılacak fiyat indirimleri ile ekonomik canlanmanın sağlanacağını düşündüğünü aktardı.

Keskin, enflasyonla mücadelede kamu ve özel sektörün koordineli bir şekilde hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak bu ortak hareket sonucu enflasyon rakamlarının tek haneli seviyeye gelmesini umduklarını belirtti.

Programa ilişkin üyelerine çağrı yapan Keskin, “Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu mücadeleye tam destek veriyoruz. Tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetleri üreten üyelerimizi de programa destek olmak amacı ile asgari 3 ay süre ile ve en az %10 oranında indirim yapmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1840 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.