Bilecik YRP İl Başkanı Arslanboğa, “Arzumuz gerçekleşti”

Bilecik YRP İl Başkanı Arslanboğa, “Arzumuz gerçekleşti”

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılması ve Kayı Boyu Anıtı’nın kaldırılmasına ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılması ve Kayı Boyu Anıtı’nın kaldırılmasına ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Cafer Arslanboğa, Ayasofya’nın ibadete açılması için uzun yıllardır emek verdiklerini belirterek, “Arzumuzdu, güzel bir karar alındı emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Bilecik Belediyesi’nin Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde bulunan Kayı Boyu Anıtı’nı kaldırmasına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cafer Arslanboğa, “Yerine tekrar konulmazsa yetkili mercilere başvuracağız, takipçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Arslanboğa, ülke ve Bilecik gündemine ilişkin yaptığı açıklamada, dikkat çeken mesajlar verdi. Yeniden Refah Partisi’nin iyi işleri takdir ettiğini, yanlışları ise eleştirdiğini belirten Arslanboğa, şöyle devam etti:

“Ayasofya’nın yeniden ibadete açılması yıllardan beri arzu ettiğimiz bir olaydı. Erbakan hocamızın çok istediği, Fatih beyin de üzerinde durduğu Ayasofya’nın ibadete açılması ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. AK Parti, güzel bir karar almıştır inşallah bundan sonra atılacak adımlarda da yanlışların düzeltilmesi için katkı sunmaya hazırız” şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarından bir dizi talepte bulunan Arslanboğa, “Ayasofya’ya gösterilen hassasiyetin zinanın yeniden suç olması, domuz eti satışının yasaklanması, İstanbul Sözleşmesi’nin feshi konularında da bekliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi faiz ekonomisinin değil üretim ekonomisinin egemen olmasını istiyoruz. Çalışanların tazminat hakları ellerinde alınmamalı, EYT’lilerin sorunlarına kulak verilip elde edilmiş haklar gasp edilmemeli” diye konuştu.

‘TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa, Kayı Boyu Anıtı’nın kaldırılmasına ilişkin açıklamasında ise konunun takipçisi olduklarını bildirdi. Anıtın bulunduğu alanda gerçekleşecek çalışmanın ardından Kayı Boyu Anıtı yeniden yerine konmazsa girişimlerde bulunacaklarını ifade eden Arslanboğa, şunları dile getirdi:

“AK Parti’nin şehir içinde altyapıyla ilgili eksiklikleri vardı. CHP yönetimi bu çalışmalara başladı. Kayı Boyu Anıtı’nın bulunduğu bölgenin problemli olduğu biliniyor. Orada bir çalışma yapılacağı açıklandı ancak bu çalışma bahane edilerek kaldırılan Kayı Boyu Anıtı yeniden yerine konmazsa gerekli mercilere başvurarak takibini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Arslanboğa son olarak Yeniden Refah Partisi’nin iyi işleri takdir ettiğini, yanlışları ise eleştirdiğini belirterek, “İyi olan işleri takdir ediyoruz, eksikliklerin tamamlanması için eleştirilerde bulunuyoruz. İktidara geldiğimizde ise yapılanlara teşekkür edeceğimizi, eksiklikleri tamamlayacağımızı ve kötüleri iyileri ile değiştireceğimizi taahhüt ediyoruz” dedi.

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2882 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum