BİLECİK ZAFER PAŞA'YI, ZAFER PAŞA BİLECİK'İ UNUTMADI

BİLECİK ZAFER PAŞA'YI, ZAFER PAŞA BİLECİK'İ UNUTMADI

İlimizde 5 yıl boyunca Jandarma Eğitim Tugay Komutanı olarak görev yapan ardından Tümgeneralliğe terfi ederek Diyarbakır Bölge Jandarma Komutanı olan Halis Zafer Koç Bilecik’i, Bilecikliler de ‘Gönüllerin Paşa’sı Halis Zafer Koç’u unutmadı. 

Bu güzel birlikteliğin en güzel örneklerinden birisi daha Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında yaşandı. Zafer Paşa, toplantının devam ettiği esnada Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı aradı. Başkan Yağcı’da toplantıda olmasına rağmen Zafer Paşa’nın telefonuna cevap verdi. İkilinin samimi telefon görüşmesi mesafelerin gönüldaşlıklara engel olmadığını gözler önünde serdi. 

‘BİLECİK’İN YERİ AYRI’

İlimizde görev yaptığı süreçte Bileciklilerin gönlünü fetheden Zafer Paşa, Bilecik’i unutmadığını ve unutmayacağını söyledi. Diyarbakır’da ülkemiz açısında oldukça kritik bir görevi üstlenen Gönüllerin Paşa’sı, “Diyarbakır’da olsun, Ankara’da olsun, İstanbul’da olsun hatta Paris’te bile olsan Bilecik’in yerini tutmaz” dedi. 

Bilecik’te çok güzel dostluklar kurduğunu ve unutulmayacak hatıralar bıraktığını anımsatan Zafer Paşa, “Bileciklilerin sevgisine mazhar olabildik. İnşallah kimseyi kırmamışızdır, üzmemişizdir. Sizin şahsınızda tüm Bilecik halkına selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

'SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ'

Belediye Başkanı Selim Yağcı’da Bilecik’in Zafer Paşa’yı unutmadığını ve unutmayacağına vurgu yaparak, “Bizde sizleri çok seviyoruz. Bilecikli olduğunuzu biliyoruz. Bilecik sizi unutmadı, unutmayacak inşallah. Meclis üyelerimizin, çalışma arkadaşlarımızın, basın mensuplarımızın herkesin çok selamları var” şeklinde konuştu. 

Başkan Yağcı ayrıca Zafer Paşa’yı önümüzdeki günlerde düzenlenecek 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali’ne davet etti. 

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2595 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum