‘BİLECİK’E KALİTE GETİRDİNİZ’

‘BİLECİK’E KALİTE GETİRDİNİZ’

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ile birlikte Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette gazetemiz ve matbaa tesisimiz ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Şahin, “Hem gazete hem de matbaa hizmetlerinde Bilecik’e kalite getirdiniz. Hizmetlerinizle bölgemizde hatrı sayılır bir basın kuruluşu haline geldiniz” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da her iki kulvarda daha hayata geçirilecek birçok projelerinin olduğunu belirterek, Başkan Şahin’e ev sahipliğinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekinilmesi ve hediye takdiminin ardından sona erdi.

osmaneli-belediye-baskani-munur-sahin2.jpg

Erdallar Basın Kuruluşları Yöneticisi ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Erdallar Basın Kuruluşları bünyesinde Osmaneli ilçesinde günlük yayın yapan Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de yer aldı.

Osmaneli’nin gelecek vizyonu ve belediye projeleri üzerine istişarelerde bulunulan ziyarette karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Mücahid Erdal’ın gazetemiz ve matbaa hizmetlerine ilişkin bilgi vermesiyle devam eden ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Şahin, şunları kaydetti:

Bilecik’te 29 yıldan bu yana yerel basın işi ile iştigal eden Sakarya Gazetesi sahibi Şadi Erdal abimizi ve siz değerli çocuklarını, Bilecik’e sunmuş olduğunuz katkılardan dolayı tebrik ediyorum.  Sakarya Gazetesi olarak gazeteciliğin yanı sıra matbaa hizmetlerinizle de sadece Bilecik ilinde değil, bölgemizde de hatırı sayılır bir konuma geldiniz. Bilecik’e hem gazetecilikte, hem de matbaacılıkta bir kalite getirdiniz. 

Bunların yanı sıra Osmaneli ilçemizde de Osmaneli Haber Gazetesini kurmanız, ilçemize ayrı bir değer katmış oldu. Yerel basın bir ilin veya ilçenin kalkınmışlığının ve gelişmişliğinin bir göstergesidir. Osmaneli ilçemizi tercih etmenizden dolayı da sizleri ayrıca tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.

Osmaneli Haber Gazetesi, bizlerin olduğu kadar, Osmaneli’li hemşehrilerimizin de sesi olma noktasında bir buçuk yılda çok büyük mesafeler kat etti. Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’e ve gazete çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Erdallar Basın Kuruluşları Yöneticisi ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da güzel duygu ve düşünceleri için Başkan Şahin’e teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Yıllar önce babamızın yürümeye başladığı yolda, oğulları olarak bizler de yürümeye devam ediyoruz. Bilecik’ten sonra Osmaneli ilçemizde Osmaneli Haber Gazetesini kurarak Bilecik yerel basınının her ilçemize ulaşmasını sağladık. Yine Bozüyük’te yayın yapan Yeni Bozüyük Gazetesini de Erdallar gurubuna dahil ederek yatırımlarımızı basın sektöründe yoğunlaştırdık. Bizler de sizlerin yapmış olduğu güzel hizmetleri ve Osmaneli’nin gelişip büyümesi yönündeki yatırımlarınızı takip ediyoruz. Osmaneli ilçemizin son dönemde her yönüyle aşama kat ettiğine şahitlik ediyoruz. Osmaneli halkına vermiş olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı bizlerde Erdallar Gurubu olarak size teşekkür ediyoruz. Allah daha hayırlı hizmetler yapmayı sizlere nasip etsin” dedi.

Ziyaret, Münür Şahin’in “Gelişim Sürecinde Osmaneli” kitabını hediye etmesi ile sona erdi.  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2007 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum