Bilecik'e sevindirici haber!

Bilecik'e sevindirici haber!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 29 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında illerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarını açıkladı. Buna göre, Bilecik'te haftalık vaka sayısında düşüş yaşanırken en çok düşüş yaşayan 2. şehir Bilecik oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 29 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında illerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarını açıkladı. Buna göre, Bilecik'te haftalık vaka sayısında düşüş  yaşanırken en çok düşüş yaşayan 2. şehir Bilecik oldu.

Üç hafta önce açıklanan verilere göre Bilecik, en çok vaka görülen iller arasında 5'inci sırada yer almıştı. Geçtiğimiz hafta 22-28 Mayıs haftasında 146,76'dayken 96,99'a düşüş yaşandı.

Fahrettin Koca'nın İnstagram üzerinden paylaşmış olduğu görsele göre en çok düşüş yaşan 2. şehir Bilecik olurken birinci şehir Gümüşhane oldu. En çok düşüş yaşayan şehirler ise Bayburt, Kocaeli, Kırklareli, Düzce, Hakkari, İstanbul, Bingöl ve Ardahan oldu.

Fahrettin Koca "Vaka sayılarında düşüş devam edecek aşı ile bağışıklık kazanacağız. Bu güce güvenin" ifadelerini kullandı.

bilecike-sevindirici-haber1.jpgbilecike-sevindirici-haber2.jpg

Bu haber toplam 4022 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.