BİLECİK’İ ANKARA’YA RAPOR EDECEK

BİLECİK’İ ANKARA’YA RAPOR EDECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Bilecik’in istek ve sorunlarını Ankara’ya rapor edecek. Hazırladığı raporu ilk olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletecek olan Harun Karacan daha sonra tespit edilen konu başlıklarıyla ilgili bakanlıklarla görüşecek. 

Bu bağlamda, Bilecik Valiliği’ni ve Bilecik Belediyesi’ni ziyaret eden Harun Karacan, partililer ve ilimizdeki STK temsilcileri ile görüşerek gerekli notları aldı. Karacan, ziyaretleri kapsamında samimi ve sıcak yaklaşımıyla dikkat çekerken, herkesi tek tek dinledi. 

Eskişehir Milletvekili olması dolayısıyla Bilecik’in de kendisinin bir evi gibi olduğunu ifade eden Karacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını yaptığı tüm görüşmelerde iletti. 

1-418.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize geldi. Sivil Toplum Kuruluşu (STK) buluşmaları kapsamında ilimizde ziyaretler gerçekleştiren Karacan, ilk olarak Bilecik Valiliği’ni daha sonra Bilecik Belediyesi’ni ziyaret etti. 

2019 SEÇİMLERİ İÇİN SÖZ ALDI

Bilecik programı çerçevesinde AK Parti il başkanlığında partililer ile bir araya gelen Karacan burada 2019 seçimlerine dikkat çekerek partililerden söz aldı. 2019 seçimlerinin oldukça önemli olduğunu söyleyen Karacan, partinin her kademesine büyük görevler düştüğünü anımsattı. Karacan, salondaki gençleri yetersiz bulduğunu söylerken partililer ile bir süre sohbet etti. 

2-420.jpg

VATANDAŞ TRENLERİN YENİDEN ÇALIŞMASINI İSTEDİ

Partililer ile sohbet esnasında söz alan AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Hasan Kapukaya, Karacan’dan bir istekte bulundu. Kendisinin eski bir demiryolu çalışanı olduğunu söyleyen Kapukaya, vatandaşların Yüksek Hızlı Tren öncesi çalışan İstanbul-Eskişehir trenlerinin yeniden çalışması yönünde talepleri olduğunu Karacan’a aktardı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Bilecik temaslarının son bölümünde STK temsilcileri ile düzenlenen toplantıya katıldı. STK’ların geniş katılım gösterdiği toplantıda ilimiz ile ilgili istek ve sorunları dinleyen Karacan, katılımcılardan hem Bilecik hem de ülke genelindeki düşüncelerini dinledi. Ayrıca katılımcılar dağıtılan formlara düşüncelerini yazarak Karacan’a teslim etti. 

3-314.jpg

DERT DİNLEMEYE GELDİ

Karacan, “Buraya dert dinlemeye geldik” diyen Karacan kendisine aktarılan istek ve sorunlarla ilgili tek tek not aldı. Kendisine yöneltilen sorulara cevap vermeyeceğini ve notları Ankara’da değerlendireceklerini ifade eden Karacan, “Burada görüştüğümüz istek ve sorunları Ankara’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a aktaracağım. Onunla yapacağımız görüşme sonrasında ilgili bakanlıklara gerekli yazıları bizzat ben göndereceğim” dedi. 

Karacan, STK’larla gerçekleştirdiği yaklaşık 2 saatlik görüşmenin ardından Eskişehir’e doğru yola çıktı. 

4-112.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2973 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum