‘BİLECİK’İN EN GÖZDE MEKANI OLACAK’

‘BİLECİK’İN EN GÖZDE MEKANI OLACAK’

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yapılacak olan Spor ve Yaşam Merkezi projesi çerçevesinde devam eden hafriyat çalışmalarını inceledi. 

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yağcı, yaklaşık 100 dönüm üzerine inşaa edilecek Bilecik’in en büyük yaşam ve spor merkezinin ilimizin cazibe merkezi haline geleceğini belirtti. 

bilecikin-en-gozde-mekani-olacak2.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesinde gerçekleştirilecek vizyon projelerden biri olan Spor ve Yaşam Merkezi hafriyat çalışmaları kısa bir süre önce başladı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile birlikte çalışmanın devam ettiği alanda incelemeler yaparak, yetkililerden bilgi aldı.

Yaklaşık 100 dönüm üzerine inşaa edilecek dev çalışmanın vizyon projelerden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Yağcı, “Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmek adına çalışmalarımıza başladık. Hafriyat çalışmalarının gerçekleştiği alanımızda önümüzdeki yıl yapım çalışmalarına başlayacağız. Bu yıl sonuna kadar da belirgin şeyler ortaya çıkacaktır. 

Eski hafriyat alanımızı içerisinde spor alanları, piknik ve mesire alanlarının bulunduğu spor ve yaşam merkezine dönüştüreceğiz. Burası ilimizin en gözde mekanı, cazibe merkezi olacak. Bu bağlamda çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

bilecikin-en-gozde-mekani-olacak3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5690 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum